Brut de mer map

Brut de mer

10 · 441 recensies

Gerard Douplein 8II, Amsterdam

Brut de mer
Brut de mer Brut de mer
Brut de mer Brut de mer
Brut de mer

Over deze locatie

Oester- en wijnbar in Franse stijl met een terras en personeel dat je adviseert over smaakcombinaties.

Aan de Gerard Douplein 8II in het gebied 'Gerard Doubuurt' in Amsterdam ligt Brut de mer. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 441 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Brut de mer accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 921 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gerard Doubuurt hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Brut de mer

Goed nieuws! Bij Brut de mer in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.