Burger King map

Burger King

5.6 · 1156 recensies

Aankomstpassage 202, Schiphol

Burger King
Burger King Burger King
Burger King Burger King
Burger King

Over Burger King

Haal bij de Burger King een sappige WHOPPER, Crispy checken burger of overheerlijke vegetarische Veggie Nuggets.

Aan de Aankomstpassage 202 in het gebied 'Schiphol' in Schiphol ligt Burger King. Zoek je in de categorie fastfood een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.156 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Burger King accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 22 locaties in Schiphol waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schiphol hebben we nog 22 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Lani J
Google Maps Logo

Duurt veel te lang willen geen kassa's open doen want mensen met Schiphol passen krijgen korting en dat willen ze niet zei een van de leidinggevende die toen aanwezig was..waardeloze medewerkers grote mond zeker degene die er in de nacht van 5mei 2022 er staat..jullie mogen jullie medewerkers wat manieren bij brengen ipv grote mond!

Lani J 1 maand geleden
Ina Weijs
Google Maps Logo

Er is maar 1 bestel zuil, alle zitplaatsen zijn afgesloten. Iedereen kan met je mee loeren. Veggie burger menu besteld, gisteren op 4 mei wat een teleurstelling. 10 flut frietjes in een zakje en een slap broodje met oude ijsbergsla met een veggie burger. Bah ik zou het buiten lekker opeten maar heb het weggegooid. Alleen het flesje water was lekker daar kon ook niks aan verpest worden. Nooit, nooit weer. Niet heengaan doe het niet. Beter bij de AH tegenover wat halen. Mijn partner en dochter hadden daar sandwich en loempia rolletjes gehaald. Voor 7 euro klaar en hardstikke lekker. Ik kan wel janken........

Ina Weijs 1 maand geleden
Michael ten Brink
Google Maps Logo

Burger besteld bij paal. Kwam geen bon uit. Totale chaos achter de Balie. Nummer vergeten en duurde te lang weg gelopen zonder eten 15 euro kwijt. BESTEL HIER NOOIT!

Michael ten Brink 1 maand geleden
Justin Witjes
Google Maps Logo

Ik moest nog langer wachten op deze burger dan de lange check in van de douane. Mijn tip let goed op ga rechtstreeks naar de kassa ga niet in de rij staan!! Eten is ook zeker niet te eten

Justin Witjes 1 maand geleden
emvdp
Google Maps Logo

Belachelijk lang gewacht. Ook geen saus bij m'n friet gekregen terwijl ik die wel had besteld. Moest m'n bonnetje laten zien om het te krijgen, maar die had de dame zojuist van me ingenomen. XXL-menu had bij ons hele gezelschap het kleine formaat friet. Dit heeft niks met vastgoed te maken.

emvdp 2 maanden geleden
Evaaa
Google Maps Logo

ik geef je een tip, ga hier niet heen. doe alles wat je kan om hier niet heen te gaan.

Evaaa 4 maanden geleden
Nick
Google Maps Logo

Koude broodjes en producten. Langzame en slechte service. Cash is vaak geen optie en moet er met pin betaald worden. Alle kassa’s gesloten terwijl er een bak aan personeel staat. By far, de slechtste burger king waar ik ooit geweest ben.

Nick 4 maanden geleden
Alex Jansen
Google Maps Logo

Als je op één of andere manier een fan bent van BK ga dan niet hier eten, koud, echt elk gerecht. We hebben voor ruim 40 euro eten besteld. Brood was uitgedroogd, pattys waren deels koud. Je wordt slecht te woord gestaan. Je krijgt een vervanging wat niet veel beter was. Oja… sorry komt niet voor in hun manier van reageren,

Alex Jansen 4 maanden geleden
ernst cornelis
Google Maps Logo

Vieze vette hap, uienringen slap, cheezybites geen smaak aan en slap. Maag van streek, diarree

ernst cornelis 9 maanden geleden
Martijn Cuppen
Google Maps Logo

Chaos, slechte voorraad, personeel heeft geen idee waar ze mee bezig zijn. Veel bestellingen verkeerd ingepakt.

Martijn Cuppen 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Burger King

Goed nieuws! Bij Burger King in Schiphol kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #d6a00a url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d6a00a 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d6a00a 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #ac8008 !important; }
Burger King

Alle Burger King fastfoodrestaurants

Haal bij de Burger King een sappige WHOPPER, Crispy checken burger of overheerlijke vegetarische Veggie Nuggets.

Benieuwd naar andere Burger King fastfoodrestaurants in Nederland? Burger King heeft in totaal 5 vestigingen waaronder deze in Schiphol (Schiphol) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Burger King lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Burger King fastfoodrestaurants
City Guide

Wat te doen in Schiphol

Benieuwd wat je naast Burger King nog meer in of rondom Schiphol (Schiphol) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Schiphol.