Burger King map

Burger King

5.6 · 1219 recensies

Aankomstpassage 202, Schiphol

Burger King
Burger King Burger King
Burger King Burger King
Burger King

Over Burger King

Haal bij de Burger King een sappige WHOPPER, Crispy checken burger of overheerlijke vegetarische Veggie Nuggets.

Aan de Aankomstpassage 202 in het gebied 'Schiphol' in Schiphol ligt Burger King. Zoek je in de categorie fastfood een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.219 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Burger King accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 21 locaties in Schiphol waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schiphol hebben we nog 22 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Mr. Google
Google Maps Logo

Zo slecht! Ze hadden letterlijk GEEN milkshakes én GEEN ijsjes meer! Zelfs de Large Cola was koolzuurloos! Kom op jongens, het is Zomer en je bent op SCHIPHOL, waar je al overal de hoofdprijs voor betaald. Voor een Burger King die dit niet op orde heeft, is dit onacceptabel!

Mr. Google 3 weken geleden
timo wilcke
Google Maps Logo

Als je de "beste" coupons uit je app niet honoreert, misleid klanten dan niet door (in de app) te doen alsof dat wel zo is. Prima als je op toeristen gericht bent en duurder bent, maar wees dan transparant

timo wilcke 3 weken geleden
claudia hanse
Google Maps Logo

Bij het afhalen van de bestelling kreeg ik het plateau zonder één woord te zeggen door een medewerker aangereikt. De Whopper was lauw, er zat totaal geen koolzuur in de cola en als klap op de vuurpijl veegde een medewerkster om 21 uur het zitgedeelte schoon omdat er moest worden schoongemaakt. Er werd op dat moment nog wel gewoon verkocht, dus stop daar dan gewoon lekker mee als je geen klanten meer wilt. Als ik me niet vergis is Burger King een franchiseketen. Als ik de franchisegever was, en als ik al die negatieve reviews zou zien, dan zou ik deze franchisenemer er HEEL SNEL uitschoppen.

claudia hanse 1 maand geleden
Swole Calibur
Google Maps Logo

Belachelijk dat je in Nederland je eten met handen- en voetenwerk moet bestellen omdat het personeel maar 3 woorden Nederlands spreekt. Wordt je daarna om 2:00 van je zitplaats weggestuurd omdat alle zitplaatsen gesloten zijn en dan vooral de manier waarop: "meneer weg weg! Mag niet weg!". Dus ook maar even de volle laag terug gegeven: "wel 24 uur eten willen verkopen maar geen service willen verlenen zeker, zorg maar dat ik ergens kan zitten anders ga ik hier niet weg". Met veel pijn en moeite wijst de minder sociaal begaafde dame me naar een zitplek van het gesloten broodjeszaakje ernaast.

Swole Calibur 2 maanden geleden
Lani J
Google Maps Logo

Duurt veel te lang willen geen kassa's open doen want mensen met Schiphol passen krijgen korting en dat willen ze niet zei een van de leidinggevende die toen aanwezig was..waardeloze medewerkers grote mond zeker degene die er in de nacht van 5mei 2022 er staat..jullie mogen jullie medewerkers wat manieren bij brengen ipv grote mond!

Lani J 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Burger King

Goed nieuws! Bij Burger King in Schiphol kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #d6a00a url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d6a00a 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d6a00a 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #ac8008 !important; }
Burger King

Alle Burger King fastfoodrestaurants

Haal bij de Burger King een sappige WHOPPER, Crispy checken burger of overheerlijke vegetarische Veggie Nuggets.

Benieuwd naar andere Burger King fastfoodrestaurants in Nederland? Burger King heeft in totaal 5 vestigingen waaronder deze in Schiphol (Schiphol) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Burger King lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Burger King fastfoodrestaurants
City Guide

Wat te doen in Schiphol

Benieuwd wat je naast Burger King nog meer in of rondom Schiphol (Schiphol) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Schiphol.