C&A map

C&A

8.2 · 395 recensies

Buikslotermeerplein 298, Amsterdam

C&A
C&A C&A
C&A C&A
C&A

Over C&A

Shop dat ene leuke jurkje, mooie broek of je colbert voor het kerstdiner. Bij C&A vind je goede prijs-kwaliteit kleding met een verassend assortiment.

Aan de Buikslotermeerplein 298 in het gebied 'Buikslotermeerplein' in Amsterdam ligt C&A. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 395 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, C&A accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Buikslotermeerplein hebben we nog 15 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jelle de Wijn
Google Maps Logo

Fijne winkel, waar je op je kan kijken en passen.

Jelle de Wijn 1 week geleden
Michelle Vink
Google Maps Logo

Fijne C&A. Jammer dat er in Purmerend geen 1 meer zit.

Michelle Vink 3 weken geleden
Ron K.
Google Maps Logo

Gewoon alleen zijn er grotere heren maten.

Ron K. 1 maand geleden
Margriet Van Wijk
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel en top actie,s

Margriet Van Wijk 1 maand geleden
ted bunnik
Google Maps Logo

Hier wel gevonden wat we in Amsterdam ,plein 40-45 , zochten. C&A is onrustig,zoekende in assortiment,aanbod en merknamen.

ted bunnik 1 maand geleden
Can S
Google Maps Logo

Enorm slechte ervaring gehad. Vanmiddag op de buikslotermeerplein geweest bij de c&a en een afgeprijsd rokje gekocht voor €19. Wat later thuis geweest en gepast kwam ik erachter dat het aan de grote kant was en een maat kleiner fijner zou zijn. Ik weer de deur uitgaan om het rokje te ruilen. Staat er bij de kassa een onvriendelijke dame met blond haar zeggen dat het niet geruild kan worden en het op de bon vermeld staat. Ik wil geen geld terug, ook geen ander item.. enkel een kleinere maat en dit met een uur verschil. Dit mag toch geen probleem zijn. Er waren nog zat van deze rokken en toch is er op een zeer slechte wijze verteld dat het niet kan. Waar blijft de klanttevredenheid en mijn klantenrechten?! Nee voor mij GEEN c&a meer

Can S 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij C&A

Goed nieuws! Bij C&A in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #b61531 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #b61531 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #b61531 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #921128 !important; }
C&A

Alle C&A modewinkels

Shop dat ene leuke jurkje, mooie broek of je colbert voor het kerstdiner. Bij C&A vind je goede prijs-kwaliteit kleding met een verassend assortiment.

Benieuwd naar andere C&A modewinkels in Nederland? C&A heeft in totaal 106 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Buikslotermeerplein) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van C&A lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle C&A modewinkels
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.