C&A map

C&A

8 ยท 440 recensies

Grote Noord 25-29, Hoorn

C&A
C&A C&A
C&A C&A
C&A

Over C&A

Shop dat ene leuke jurkje, mooie broek of je colbert voor het kerstdiner. Bij C&A vind je goede prijs-kwaliteit kleding met een verassend assortiment.

Aan de Grote Noord 25-29 in het gebied 'Binnenstad - Buurt 10 02' in Hoorn ligt C&A. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 440 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, C&A accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 32 locaties in Hoorn waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad - Buurt 10 02 hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ria Wentzel
Google Maps Logo

Gewoon een heerlijke winkel niet meteen een verkoopster in je nek gewoon lekker snuffelen is echt mijn winkel

Ria Wentzel 3 weken geleden
Natanha Kraijnbrink
Google Maps Logo

Voor tiener jongens hebben ze leuke kleding ook nog grote maten.

Natanha Kraijnbrink 1 maand geleden
JJQ Rood
Google Maps Logo

Chique en Apart. Ik ben er deze keer niet geslaagd. Mijn dochter is er wel geslaagd. Breed assortiment, ruime keuze in kleding maar ook in maten. Het was er redelijk druk voor een zaterdag.

JJQ Rood 1 maand geleden
Peter
Google Maps Logo

Dit is al jaren mijn winkel. Ik slaag bijna altijd met de juiste confectiemaat! Maar er is ook een punt van kritiek: De kassadames moeten veel beter opletten dat de r.f. antidiefstal labels uit de kleding wordt verwijderd. Nu liep ik vandaag met afgerekende kleding naar de uitgang, waar terstond het alarm afging!

Peter 1 maand geleden
Reinder Aukes
Google Maps Logo

Vooral de uitgebreide kinderafdeling viel in de smaak. Daarnaast was de winkel erg netjes. De kleding hing netjes in de rekken en de bakken met sale waren netjes.

Reinder Aukes 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij C&A

Goed nieuws! Bij C&A in Hoorn kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #b61531 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #b61531 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #b61531 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #921128 !important; }
C&A

Alle C&A modewinkels

Shop dat ene leuke jurkje, mooie broek of je colbert voor het kerstdiner. Bij C&A vind je goede prijs-kwaliteit kleding met een verassend assortiment.

Benieuwd naar andere C&A modewinkels in Nederland? C&A heeft in totaal 106 vestigingen waaronder deze in Hoorn (Binnenstad - Buurt 10 02) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van C&A lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle C&A modewinkels
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
City Guide

Wat te doen in Hoorn

Benieuwd wat je naast C&A nog meer in of rondom Hoorn (Binnenstad - Buurt 10 02) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Binnenstad - Buurt 10 02.