Café Binnenvisser map

Café Binnenvisser

8 · 368 recensies

Bilderdijkstraat 36, Amsterdam

Gesloten

Café Binnenvisser
Café Binnenvisser Café Binnenvisser
Café Binnenvisser Café Binnenvisser Café Binnenvisser Café Binnenvisser Café Binnenvisser Café Binnenvisser Café Binnenvisser Café Binnenvisser Café Binnenvisser Café Binnenvisser Café Binnenvisser Café Binnenvisser Café Binnenvisser Café Binnenvisser Café Binnenvisser Café Binnenvisser
Bekijk meer
Café Binnenvisser

Over deze locatie

Aan de Bilderdijkstraat 36 in het gebied 'Da Costabuurt-Noord' in Amsterdam ligt Café Binnenvisser. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 368 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café Binnenvisser accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 979 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Da Costabuurt-Noord hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Welkom bij Café Binnenvisser! De openingstijden van maandag tot en met donderdag zijn van 18:00 tot 00:00 en op zondag is het café ook geopend van 18:00 tot 00:00. Hier kunnen bezoekers genieten van een heerlijke avond in een gezellige ambiance.

Voor wie in het weekend langer wil blijven, is Café Binnenvisser op vrijdag en zaterdag geopend van 18:00 tot 01:00. Zo kan men langer genieten van de gastvrijheid en sfeer die deze leuke plek te bieden heeft.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Café Binnenvisser' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Café Binnenvisser. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Café Binnenvisser

Goed nieuws! Bij Café Binnenvisser in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.