Café De Blauwe Engel map

Café De Blauwe Engel

8.2 · 38 recensies

Hof 4, Amersfoort

Café De Blauwe Engel
Café De Blauwe Engel Café De Blauwe Engel
Café De Blauwe Engel Café De Blauwe Engel
Café De Blauwe Engel

Over deze locatie

Aan de Hof 4 in het gebied 'Hof' in Amersfoort ligt Café De Blauwe Engel. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 38 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café De Blauwe Engel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 111 locaties in Amersfoort waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hof hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jesper Obbes
Google Maps Logo

Had een broodje gezond besteld. Zaten ingrediënten op die niet op het menu stonden wat ik totaal niet lekker vind. Krijg als reactie van de bediening dar de chef het leuk vind om creaties te maken met zijn broodjes. Dank je wel voor het verkloten van mijn eten meneer de kok.

Jesper Obbes 2 weken geleden
diana de jong
Google Maps Logo

Wat een zonnig terras. Ik ken de blauwe engel eigenlijk alleen maar van uit gaan, maar je kunt er ook prima borrelen. Tot laat heb je zon op het terras. De bediening was snel en vriendelijk. Qua sfeer zo ik niet echt gelijk kiezen voor dit terras, maar je zit er prima. Uitzicht op het mooie plein van Amersfoort.

diana de jong 3 weken geleden
Markootje Ikkuh
Google Maps Logo

Wat een verschrikkelijk slechte tent.bestelde direct een cappuccino en een ice tea. Na de kaart te hebben ingezien bestelde we beiden ook een broodje gezond met vers afgebakken brood.hahahah de cappuccino werd een gewoon bakkie pleur. En de broodjes waren totaal niet te vreten.en geen sla.en geen ei het was helemaal oud.hoop dat hij gauw failliet is.nooit en nooit meer.

Markootje Ikkuh 3 weken geleden
Henk Thiecke
Google Maps Logo

Een meer dan prettig soort van bruin café waar jong en oud elkaar ontmoeten. En de service en bediening meer dan goed.

Henk Thiecke 4 weken geleden
babs elswijk
Google Maps Logo

Ik zeg gezelligheid....👍

babs elswijk 2 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Amersfoort

Benieuwd wat je naast Café De Blauwe Engel nog meer in of rondom Amersfoort (Hof) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Hof.