Café de Jaren Amsterdam

Café de Jaren

Bij Café de Jaren gelegen aan de Nieuwe Doelenstraat 20-20 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Café de Jaren is één van de 239 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Café de Jaren

Nieuwe Doelenstraat 20-20 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Café de Jaren in Amsterdam

In Amsterdam aan de Nieuwe Doelenstraat 20-20 bevindt zich Café de Jaren. Bij Café de Jaren kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Cafe's, scoort Café de Jaren een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Cafe's

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 625 5771
Routebeschrijving
Café de Jaren Amsterdam
Café de Jaren Amsterdam
Café de Jaren Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Café de Jaren?

Café de Jaren wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 2873 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Eten viel enorm tegen voor de prijs die je er betaald, ik raad het niet echt graag aan. Een smoothie besteld: banaan, limoen, kokos, gember. De banaan, limoen en gember waren ver te zoeken, het smaakte voor 50% naar Kokos en 50% naar een onbekende smaak die veel van Kiwi weg had. Een truffelburger bestel: de burger zelf was in 2 delen waarvan 1 deel uit het 'brood' droop als een soort papje.

Lees verder

2/5

Heeerlijk restaurant in mooi plekje in Amsterdam (zelf raad ik als lunch de tomaten soep echt een specialiteit en de krok mesieu aan of hoe het ook heet)

Lees verder

5/5

Locatie erg mooi, maar na 15 minuten wachten om te mogen bestellen terwijl er 3 man bediening achter de bar zit te snacken ging ons te ver. We zijn weg gelopen zonder ook maar iets genuttigd te hebben. Schandalig.

Lees verder

2/5

De sterren zijn vooral voor de lokatie en het eten. Bediening is bedroevend, moest zelfs op zoek naar iemand om te betalen. Verder vind ik het niet kunnen dat er een toiletjuffrouw zit die, als je net voor bijna €100 hebt zitten verteren, naroept als je niks in haar schoteltje hebt gedaan.

Lees verder

3/5

Leuk locatie, moest lang wachten om geholpen te worden, personeel heeft helaas weinig aandacht voor bezoekers, zijn niet alert terwijl er voldoende door de ruimte rond lopen.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Café de Jaren

Goed nieuws! Bij Café de Jaren in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 239 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17