Café de Jaren Amsterdam

Café de Jaren

Bij Café de Jaren gelegen aan de Nieuwe Doelenstraat 20-20 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Café de Jaren is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Café de Jaren

Nieuwe Doelenstraat 20-20 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Café de Jaren in Amsterdam

In Amsterdam aan de Nieuwe Doelenstraat 20-20 bevindt zich Café de Jaren. Bij Café de Jaren kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Cafe's, scoort Café de Jaren een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Cafe's

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 625 5771
Café de Jaren Amsterdam
Café de Jaren Amsterdam
Café de Jaren Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Café de Jaren?

Café de Jaren wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 3013 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De plek om te ontspannen in een druk Amsterdam. Klassiek sfeervol, goede kaart, lekker bier en een prachtig zicht op de Amstel. Ik kwam hier graag ook om te studeren in een gezellig rumoerige sfeer.

Lees verder

5/5

Ze zijn weer open na de lockdown, en wat is dit een afschuwelijke plek geworden. 2 medewerkers bij binnenkomst controleren streng op gemaakte reservering en besmettingsverschijnselen, waarna je de klinische, grotendeels leeggehaalde ruimte binnenkomt. Er staan nog slechts een paar tafeltjes, het lijkt erop dat 1.5m hier 5.1m is geworden. Qua stemming heerst in de wachtkamer van de kaakchirurg een gezelligere sfeer. De ruimte galmt en doet mij denken aan een begrafenisreceptie, inclusief medewerkers met mondkapjes op, die je met trilstem duidelijk maken dat bestellingen online moeten worden doorgegeven. De eigenaar van dit etablissement moet een soort van doodsangst hebben voor Covid-19, zo vermoeden wij. Hier gaan zitten, nee, daar wordt je niet vrolijker van.

Lees verder

1/5

Het was erg druk toen we er waren. Daardoor duurt het allemaal wat langer, dat snap ik ook. Maar dat de bediening vrij kortaf is en helemaal niet de tijd neemt is compleet wat anders. Er werd naar mijn mening slecht op de 1,5 meter afstand gelet. Nu kan ik hier allemaal overheen komen, maar dat onze bestellen compleet vergeten wordt. Vind ik een stuk vervelender. Dus wat mij betreft zou ik hier niet snel nog een keer te vinden zijn

Lees verder

2/5

Superplek op een prachtige locatie, ook erg mooi en simpel ingericht. Enige nadeel is de herrie die er vaak is. Vanuit de keuken en achter. Als dat weg zou zijn is het perfect!

Lees verder

4/5

Heerlijk terras. Bestellen en betalen per telefoon

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Café de Jaren

Goed nieuws! Bij Café de Jaren in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting