Café de Jaren map

Café de Jaren

8.4 · 3396 recensies

Nieuwe Doelenstraat 20-20, Amsterdam

Café de Jaren
Café de Jaren Café de Jaren
Café de Jaren Café de Jaren
Café de Jaren

Over deze locatie

Aan de Nieuwe Doelenstraat 20-20 in het gebied 'BG-terrein e.o.' in Amsterdam ligt Café de Jaren. Zoek je in de categorie cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.396 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café de Jaren accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied BG-terrein e.o. hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Roel Hoeber
Google Maps Logo

Nog steeds hetzelfde. Vriendelijke bediening. Vond ik 20 jaar geleden ook al. En, goede producten. Mijn gemberthee vandaag was erg lekker. Er is een terras dat aan het water ligt. Verder binnen een leestafel met kranten. Het café zit voor mijn gevoel qua prijzen wel in het duurdere segment. Ik heb heel wat uren in dit café gezeten. Vroeger nam ik deel aan een eetclub in de Atrium mensa op het Binnengasthuis terrein. Na het eten gingen we wat drinken in De Jaren.

Roel Hoeber 1 week geleden
Robert van Halmets
Google Maps Logo

Jaren bestaat al jaren en is een vrij groot (grand) cafe. Er is een fantastisch terras aan de Amstel en je kunt er kleine gerechtjes eten. Lezen, op je laptop knutselen of gewoon samen of alleen gezellig zitten en kletsen. Dat heet tegenwoordig chillen, maar dat komt uit want het personeel is vrijwel uitsluitend engels sprekend, or so it seems. aanrader....

Robert van Halmets 4 weken geleden
Luke
Google Maps Logo

Niet goed. Na 15 minuten wachten om te kunnen bestellen maar weer weg gegaan. Net als onze buren. Veel teveel mensen en te weinig personeel. Dat zorgt automatisch voor frustratie bij gasten. Café ziet er verder leuk uit, maar dus veel te groot als je zo weinig personeel hebt lopen. Een bordje plaatsen bij de ingang met lange wachttijd erop, zou helpen.

Luke 1 maand geleden
Michael Milo
Google Maps Logo

Super toffe plek en terras. Bediening laat te wensen over. Duurt 30 minuten om bediend te worden. Tafels staan vol met glazen en borden van vorige gasten, wordt niet weggehaald, ook niet als onze bestelling eindelijk aankomt. Ook niet na 2e ronde. Mogelijk personeelsgebrek?

Michael Milo 1 maand geleden
Gemma Geurts
Google Maps Logo

Gisteravond: Voor 22,50 kreeg ik wat goede frites. Om de bijbehorende mayonaise moest ik vragen, de hoeveelheid die ik kreeg kon in een holle kies. Naast de frites een stukje gebakken zalm, droog met een kledder gele saus zonder smaak. De groenten? Zes cherrytomaatjes. Kortom: de mooie prijs-kwaliteit die ik kende van De Jaren, was totaal afwezig. De alleen Engels sprekende ober die ik erop aansprak kon niets voor me betekenen want de chef/eigenaresse (?) was al naar huis. Ik moest haar maar schrijven. Bij deze. Bij het afrekenen vroeg de caissière in het Engels of alles naar wens was geweest. Na mijn teleurstelling geuit te hebben haalde ze haar schouders op, ze zaten immers in de binnenstad, dus ik moest niet zoveel verwachten. Verbijsterd zweeg ik, waarop ze vriendelijk in het Nederlands zei: bedankt dat je dit verteld hebt.

Gemma Geurts 1 maand geleden
wimjan van Noortwijk
Google Maps Logo

Even een biertje en wat snacken bij de Jaren. Hoe moeilijk kan het zijn om dit goed te doen? We kregen als eerste onze snack (kaastengels) maar moesten daarna lang wachten op de biertjes. Die had ik eigenlijk als eerste verwacht. Toen ze tenslotte wel kwamen was het schuim er al vanaf. De mensen van het tafeltje naast ons, die later kwamen, kregen eerder hun drinken. Dat vind ik altijd best irritant, alsof je minder waard bent. Geen fooi dus!

wimjan van Noortwijk 9 maanden geleden
G Koning
Google Maps Logo

Vanwege corona zijn alleen de terrassen geopend. Beetje jammer dat er bij De Jaren weinig rekening is gehouden met ons Nederlandse weer. De parasols stonden verkeerd opgesteld waardoor, naast wijzelf, ook ons eten kletsnat is geregend. We rekenden op begrip en compensatie maar in plaats daarvan kregen we van de manager de lacherige reactie dat "het weer ineens helemaal omsloeg". Hij kon niks voor ons doen en we moesten gewoon de hele (bizar dure) rekening betalen. Dikke tegenvaller.

G Koning 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Café de Jaren

Goed nieuws! Bij Café de Jaren in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.