Café De Walvis map

Café De Walvis

8 · 651 recensies

Spaarndammerstraat 516, Amsterdam

Gesloten

Café De Walvis
Café De Walvis Café De Walvis
Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis Café De Walvis
Bekijk meer
Café De Walvis

Over deze locatie

Aan de Spaarndammerstraat 516 in het gebied 'Spaarndammerbuurt-Zuidoost' in Amsterdam ligt Café De Walvis. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 651 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café De Walvis accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 996 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Spaarndammerbuurt-Zuidoost hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Café De Walvis' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Café De Walvis. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.