Café George map

Café George

7.8 · 715 recensies

Leidsegracht 84, Amsterdam

Café George
Café George Café George
Café George Café George
Café George

Over George

Bij Café George eet je iconische en tijdloze gerechten uit New York, Parijs en Hong Kong. Hier diner je in een gezellige sfeer en eet je verse lokale producten.

Aan de Leidsegracht 84 in het gebied 'Passeerdersgrachtbuurt' in Amsterdam ligt Café George. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 715 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café George accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Passeerdersgrachtbuurt hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Pieter Polman
Google Maps Logo

Het is hier altijd wel behoorlijk druk, maar dat is niet zonder reden. Erg lekker eten en een leuke, vlotte bediening.

Pieter Polman 1 maand geleden
Hans Jacobs
Google Maps Logo

Zalig terrasje langs het water. Leekere cocktails, wijnen en eten. EN kroketten van Holtkamp.

Hans Jacobs 2 maanden geleden
Claire Verbunt
Google Maps Logo

Genoten in heerlijke lunch op terras in het zonnetje. Vriendelijke bediening en uitgebreide menukaart. Niet goedkoop, maar het is Amsterdam

Claire Verbunt 2 maanden geleden
Riekelt Romkes
Google Maps Logo

Leuk restaurant (café), eten is goed maar wel duur maar dat zal aan de locatie liggen. Als het druk is erg luidruchtig.

Riekelt Romkes 3 maanden geleden
harm van buuren
Google Maps Logo

Weggestuurd vanwege m'n geloofsovertuiging. Discriminatie anno 2021. Rosa Parks draait zich om in haar graf. UPDATE december 2021: de overheid heeft de zaak gesloten. Terechte straf voor een ondernemer die meent dat discriminatie wel OK is.

harm van buuren 5 maanden geleden
Laura Thijs
Google Maps Logo

Tijdens het diner moesten we onszelf verplaatsen naar een andere tafel. Geen probleem. Pasta 'lobster' (geen kreeft gezien) was echter wel een probleem: 3 stukjes vis, smakeloze tomatensaus en te fel gekruid. Bij de halve kreeft werd de salade vergeten. Bovendien geen kreeftenbestek, ook zeer klein kreeftje, zelfs de poten kregen we er niet bij. Was van plan deze feedback te geven na de vraag 'was het lekker?' maar niemand stelde deze vraag. Snel betalen en ophoepelen. Dag en bedankt, tot nooit meer. Ahja, de techno op de achtergrond was ook eerder storend.

Laura Thijs 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij George

Goed nieuws! Bij Café George in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
George

Alle George restaurants

Bij George eet je iconische en tijdloze gerechten uit New York, Parijs en Hong Kong. Hier diner je in een gezellige sfeer en eet je verse lokale producten.

Benieuwd naar andere George restaurants in Nederland? George heeft in totaal 7 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Passeerdersgrachtbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van George lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle George restaurants
George Bistro Bistro
Bistro G.P. by George
Café George
George LA
GEORGE W.P.A.
Café Georgette
Bistro G.P. by George
Café George
George LA
GEORGE MARINA
GEORGE W.P.A.
Café Georgette
George Bistro Bistro
Bistro G.P. by George
Café George
George LA
GEORGE MARINA
GEORGE W.P.A.
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.