Café Georgette map

Café Georgette

8 · 221 recensies

Pieter Cornelisz Hooftstraat 87A, Amsterdam

Café Georgette
Café Georgette Café Georgette
Café Georgette Café Georgette
Café Georgette

Over George

Bij Café Georgette eet je iconische en tijdloze gerechten uit New York, Parijs en Hong Kong. Hier diner je in een gezellige sfeer en eet je verse lokale producten.

Aan de Pieter Cornelisz Hooftstraat 87A in het gebied 'P.C. Hooftbuurt' in Amsterdam ligt Café Georgette. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 221 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café Georgette accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied P.C. Hooftbuurt hebben we nog 24 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Alexander Draaijer
Google Maps Logo

Eric de manager maakt de komst eigenlijk altijd een feest. Heel netjes, gezellig, met een waanzinnig oog voor persoonlijk detail. Samen met mijn vrouw weet hij altijd wat wij/ik het liefste drink, eet of neem voor de borrel. Inmiddels ontelbaar keer met enorme tevredenheid bij Georgette een lunch gegeten of borrel gedaan. Af en toe een koffie op het terras. De service is fantastisch en ik ben een fan van de kaart. Mijn favorieten zijn de Philly steak sandwich, Lemon grilled chicken en van de classics de pizza tuna en chicken paillard oid. Heerlijke wijnen, maar wij zijn gek op de fles rosé (huiswijn). We’ll be back zodra corona het weer zal toelaten

Alexander Draaijer 4 maanden geleden
Priya Mungra
Google Maps Logo

Lekkere koffie, super onaangenaam personneeel als je er niet elite genoeg uitziet.

Priya Mungra 8 maanden geleden
Mariska Verseveld
Google Maps Logo

Wij wilden hier mijn afstuderen vieren. Gereserveerd voor een lunch met het hele gezin. Door wegwerkzaamheden hadden we 20 min vertraging. Ondanks dat we Georgette hadden geinformeerd over de vertraging bleken we bij aankomst niet meer welkom en werden mijn man, ik en 3 kindjes zeer onvriendelijk weggestuurd. Wat een teleurstelling!

Mariska Verseveld 8 maanden geleden
Simone de Quastenit
Google Maps Logo

Fijne plek om te ontbijten! Lekkere gerechten en een perfecte muziek keuze.

Simone de Quastenit 2 jaar geleden
Eveline Deinum
Google Maps Logo

Het is er zo mooi, qua interieur en inrichting. Het eten was ook heel goed.

Eveline Deinum 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij George

Goed nieuws! Bij Café Georgette in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
George

Alle George restaurants

Bij George eet je iconische en tijdloze gerechten uit New York, Parijs en Hong Kong. Hier diner je in een gezellige sfeer en eet je verse lokale producten.

Benieuwd naar andere George restaurants in Nederland? George heeft in totaal 7 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (P.C. Hooftbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van George lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle George restaurants
George Bistro Bistro
Bistro G.P. by George
Café George
GEORGE MARINA
GEORGE W.P.A.
Café Georgette
George Bistro Bistro
Bistro G.P. by George
Café George
GEORGE MARINA
GEORGE W.P.A.
Café Georgette
George Bistro Bistro
Bistro G.P. by George
Café George
George LA
GEORGE MARINA
GEORGE W.P.A.
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.