Cafe Luxembourg map

Cafe Luxembourg

8 · 1.096 recensies

Spui 24, Amsterdam

Cafe Luxembourg
Cafe Luxembourg Cafe Luxembourg
Cafe Luxembourg Cafe Luxembourg
Cafe Luxembourg

Over deze locatie

Statig café met een art-deco-inrichting en een serre, waar gerechten in brasseriestijl worden geserveerd.

Aan de Spui 24 in het gebied 'Spuistraat Zuid' in Amsterdam ligt Cafe Luxembourg. Zoek je in de categorie restaurant of cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.096 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Cafe Luxembourg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 921 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Spuistraat Zuid hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Cafe Luxembourg

Goed nieuws! Bij Cafe Luxembourg in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.