Cafe Luxembourg map

Cafe Luxembourg

8.2 · 985 recensies

Spui 24, Amsterdam

Cafe Luxembourg
Cafe Luxembourg Cafe Luxembourg
Cafe Luxembourg Cafe Luxembourg
Cafe Luxembourg

Over deze locatie

Aan de Spui 24 in het gebied 'Spuistraat Zuid' in Amsterdam ligt Cafe Luxembourg. Zoek je in de categorie restaurant of cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 985 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Cafe Luxembourg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Spuistraat Zuid hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Fred Stobbe
Google Maps Logo

Gezellig terras op het Spui in Amsterdam. Als je er oog voor hebt kan je je uren vermaken met wat er langs loopt en wat er op het plein te zien is.

Fred Stobbe 3 weken geleden
Alex Dzhanibekyan
Google Maps Logo

Een fijn plekje te gaan eten na een wandeling door Amsterdam. We werden snel geholpen, het eten was lekker en de prijs waard. Daarbij was de personeel zeer vriendelijk.

Alex Dzhanibekyan 4 weken geleden
Esmé Lamby
Google Maps Logo

Zeer slechte tent helaas.. schrijf normaal nooit recensies, maar dit was de druppel. Kwamen binnen met 4 man en het was totaal niet druk. Personeel loopt roekeloos rond zonder om zich heen te kijken waardoor het erg lang duurt voor ze een bestelling opnemen. Daarna bestellen we met 4 mensen eten, waarvan 3 mensen het eten krijgen. De 4e persoon kreeg het eten pas toen alle anderen klaar waren. Als “sorry” kregen we 2 extra ice tea’s? Een rare compensatie als je het mij vraagt. Vervolgens vraagt een vriendin of ze ketchup bij haar tosti mag. Na nog eens 15 minuten wachten komen ze aan met mayonaise. No go…. En nee, we zaten NIET bij de buren!!

Esmé Lamby 1 maand geleden
Marius van Leeuwen
Google Maps Logo

Mooie plek, echt een instituut aan het Spui, maar wel een beetje vergane glorie. Meubilair her en der echt versleten en kon schrijven in het stof op de vensterbank. Vieze toiletten en er loopt personeel tussen dat er duidelijk niet te veel zin in heeft. Overleggen over wie er als eerst kan stoppen middenin de zaak voelt niet gastvrij. Prima kaart. Maar sneetjes brood die bij de lunch gerechten komen zijn droog, ingevroren geweest? Echt wel jammer. Want het is een prachtige zaak met zoveel allure en potentie.

Marius van Leeuwen 2 maanden geleden
monique
Google Maps Logo

Na een zeer ruim half uur wachten pas kunnen bestellen . Het zou druk zijn .. oke fair enough . Maar Niet als 10 nieuwe ( later aan komen lopende tafels ) allemaal inmiddels allemaal 2x geserveerd zijn....

monique 2 maanden geleden
Jelle van Ee
Google Maps Logo

Ten eerst duurde het lang voordat we werden geholpen door het onvriendelijke personeel, ik denk dat het wel een kwartier heeft geduurd voordat ze kwamen. Duurde het daarnaast nog dik 30 minuten voordat het eten kwam. toen heb ik vervolgens het slechtste broodje beenham OOIT gekregen.

Jelle van Ee 3 maanden geleden
Kim “KIMBO” Bernier
Google Maps Logo

Heel leuke plaats, mooi en zeer gezellig interieur en prima eten! Uiteraard zeer vriendelijke bediening! Wij komen terug!

Kim “KIMBO” Bernier 6 maanden geleden
t mg
Google Maps Logo

Ik als veertiger vind dit een relaxte plek, m'n dochter van 13 ook en mijn vader van bijna 80 ook. Zat ruimte, verdomd goede service, geen gezeur. Het personeel is ronduit LEUK. Totaal niet arrogant, of alle toeristen beu of 'centrum nep-chic/hip'. Ze zijn vriendelijk, grappig en service-gericht.

t mg 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Cafe Luxembourg

Goed nieuws! Bij Cafe Luxembourg in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.