Café Modern map

Café Modern

10 · 415 recensies

Meidoornweg 2, Amsterdam

Gesloten

Café Modern
Café Modern Café Modern
Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern Café Modern
Bekijk meer
Café Modern

Over deze locatie

Aan de Meidoornweg 2 in het gebied 'Van der Pekbuurt' in Amsterdam ligt Café Modern. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 415 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café Modern accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 979 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Van der Pekbuurt hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Bij Café Modern zijn er verschillende openingstijden voor door de week en in het weekend. Van maandag tot en met vrijdag is Café Modern geopend van 18:00 tot 00:00.

Op zaterdag kunnen bezoekers van Café Modern al eerder terecht, namelijk vanaf 12:00 tot 00:00. Kom gezellig een keer langs om te genieten van al het lekkers dat Café Modern te bieden heeft!

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Café Modern' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Café Modern. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.