Café-Restaurant Amsterdam map

Café-Restaurant Amsterdam

8.4 · 1648 recensies

Watertorenplein 6, Amsterdam

Café-Restaurant Amsterdam
Café-Restaurant Amsterdam Café-Restaurant Amsterdam
Café-Restaurant Amsterdam Café-Restaurant Amsterdam
Café-Restaurant Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Watertorenplein 6 in het gebied 'Ecowijk' in Amsterdam ligt Café-Restaurant Amsterdam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.648 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café-Restaurant Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Ecowijk hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Lucien Warmerdam
Google Maps Logo

Geweldig restaurant, 25 jaar geleden kwamen we er al voor ons trouwfeest, nu ook weer voor ons 25 jarig huwelijksfeest (we hadden bloemen op ons tafeltje 💐) De kwaliteit is nog steeds erg goed! Bediening is super vriendelijk, soort van thuiskomen! Mijn vrouw had de gegrilde zalm en ik de black Angus Steak, perfect gebakken! Oh en natuurlijk de garnalen kroketjes!

Lucien Warmerdam 2 maanden geleden
Michel Wijngaard
Google Maps Logo

Ik was vorige week er naast op 4b aan het werk met collega's (bouwvakkers). Heerlijke koffie gekregen van deze mensen, ik kwam om een kan water voor de koffieautomaat 👍

Michel Wijngaard 2 maanden geleden
Peter Wybenga
Google Maps Logo

Weinig aandacht van bediening. Afrekenen duurde zo lang dat ik maar naar de bar ben gegaan. Daar ook nog tien minuten staan wachten omdat bediening gezellig stond te keuvelen. Eigenlijk had ik weg moeten lopen, schandalig slecht dit.

Peter Wybenga 3 maanden geleden
Michel
Google Maps Logo

Prima restaurant, erg druk maar wel verstaanbaar gezellig. Vooral de combinatie van schappelijke prijzen voor degelijke kwaliteit van eten in samenhang met de centrale locatie is ideaal voor een ongedwongen lunch/avondmaal. Het personeel varieert soms van erg kundig tot redelijk onoplettend, maar zijn allen zeer vlot. Wat jammer was, was dat bij het afrekenen bij een vriendelijke jongedame met wie wij een laatste babbel hadden nog de (onnodige) opmerking door een andere mannelijke medewerker werd gegeven, die plots aan onze tafel kwam, dat we moesten opletten dat de zaak om 17:00 zou gaan sluiten en dat wij ons dus naar de uitgang dienden te begeven. Pardon? Het was nota bene nog 16:45 en wij waren al aan het afrekenen, dus de intentie was al zeer zeker het restaurant te verlaten. De jongedame vond duidelijk de situatie ook redelijk ongemakkelijk. Maar afgezien van het genoemde, al met al positief te spreken in het algemeen over Cradam!

Michel 5 maanden geleden
Peter van der Kort
Google Maps Logo

Ook de simpele gerechten zijn lekker. Ik at een omelet ham/kaas met patat en salade. Simpeler kan haast niet. En het was heerlijk! Prima kwaliteit, goede bediening.

Peter van der Kort 7 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Café-Restaurant Amsterdam

Goed nieuws! Bij Café-Restaurant Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.