Café Restaurant De Eendracht Weesp map

Café Restaurant De Eendracht Weesp

8.2 · 408 recensies

Het Grote Plein 5, Weesp

Café Restaurant De Eendracht Weesp
Café Restaurant De Eendracht Weesp Café Restaurant De Eendracht Weesp
Café Restaurant De Eendracht Weesp Café Restaurant De Eendracht Weesp
Café Restaurant De Eendracht Weesp

Over De Eendracht

Aan de Het Grote Plein 5 in het gebied 'Centrum' in Weesp ligt Café Restaurant De Eendracht Weesp. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 408 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café Restaurant De Eendracht Weesp accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 8 locaties in Weesp waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 442 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Mirjam Leunissen
Google Maps Logo

Op zondag 8/5 met mijn moeder en zus genoten van een goed verzorgde moederdag brunch. Leuke locatie en vriendelijke bediening!

Mirjam Leunissen 1 week geleden
antigua701
Google Maps Logo

Wij komen vanaf het begin bij de Eendracht voor het vriendelijke personeel, de sfeer, de lokatie en de heerlijke koffietjes maar om nou 5 euro te moeten betalen voor 4 kleine stukjes (stok-) brood (die we bij de soep namen).........

antigua701 2 weken geleden
frank homburg
Google Maps Logo

Blijkbaar met verkeerde gezicht binnen gekomen want de serveerster wenste onze bestelling (koffie) niet op te nemen terwijl het toch echt niet druk was. Ook bij het afrekenen liet ze ons nadrukkelijk wachten. Leek meer alsof het om haar draaide dan om mij als klant. Denk dat je dan beter niet in de horeca kan gaan werken. Lomp !

frank homburg 3 weken geleden
Margot Hulsebos
Google Maps Logo

Wat een leuke locatie! We hadden een paasbrunch. Was compleet met leuke gerechten! We hadden een klein kindje mee dat was hier prima te doen!

Margot Hulsebos 1 maand geleden
Mako

personeel doet z'n best, maar asperges horen vlgs. mij gewoon gaar te zijn evenals krielaardappeltjes, maar ja Het Concept.... best apart: sauce hollandaise leek op roerei, maar wel heeeeel luchtig. Shortrib was droog en voorzien van karige groenten. Tot slot: kei en keihard citroentaartje, nog nooit zo iets slechts geproefd. Koffie werd niet in rekening gebracht vanwege onze teleurstelling.....

Mako 1 maand geleden
Chris
Google Maps Logo

Leuk restaurant met vlot en vriendelijk personeel. Echter was de lunch matig. Op de uitsmijter zat maar anderhalf plakje spek en op de twee tosties die we besteld hadden zat wel erg zoute ham en nauwelijks kaas (als er al iets van kaas opzat) ... We hebben dit doorgegeven aan de bediening en als snel kwam er een schoteltje met wat extra spek. Wel leuk dat er een hoekje is voor kinderen waar ze kunnen spelen.

Chris 1 maand geleden
Astrid Assendorp
Google Maps Logo

Gezellige tent, zeer vriendelijk personeel. Helaas voor een uitsmijter moet je daar niet zijn. 2 broodjes, plakje ham en ei. Niets ter opleuking en dat voor 9 euro. Bij het afrekenen betaal je 11.25. Dat is 2.25 voor een plakje ham. Ik werk zelf in de horeca, maar zou dit bedrag niet durven vragen. Helaas kun je de vraag alleen neerleggen bij een jonge medewerkster die hier ook niets aan kan doen. Dit was 1x nooit meer.

Astrid Assendorp 2 maanden geleden
Wil van de werfhorst
Google Maps Logo

Gezellige zaak, informeel en vriendelijk; lekker eten, ook voor de vegetariërs onder ons. Wij zaten aan de leestafel; jammer dat de melkopschuimer?van het koffieapparaat zo’n verschrikkelijk lawaai maakt . Je moet dan echt even het gesprek stilleggen….

Wil van de werfhorst 2 maanden geleden
Gerard vZ
Google Maps Logo

Informeel, vriendelijk personeel, aardige kaart, beetje te dunne sneetjes landbrood

Gerard vZ 2 maanden geleden
Bart Bracht
Google Maps Logo

Even onduidelijkheid hoe je moet bestellen, kan via QR-code, maar gelukkig ook nog "ouderwets" van een menukaart. Voldoende keus. Altijd fijn dat iedereen tegelijkertijd zijn/haar eten heeft. Prima bereiding en ook individuele extra wensen zijn mogelijk. Beetje gehorig.

Bart Bracht 3 maanden geleden
Ben Hofkamp
Google Maps Logo

Sorry.. viel een beetje tegen kwaliteit prijsverhouding en de akoestiek kan wat aan gedaan worden. Andere keer misschien beter want ik vind het wel een leuke locatie....

Ben Hofkamp 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Eendracht

Goed nieuws! Bij Café Restaurant De Eendracht Weesp in Weesp kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
De Eendracht

Alle De Eendracht restaurants

Benieuwd naar andere De Eendracht restaurants in Nederland? De Eendracht heeft in totaal 2 vestigingen waaronder deze in Weesp (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Eendracht lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Eendracht restaurants
City Guide

Wat te doen in Weesp

Benieuwd wat je naast Café Restaurant De Eendracht Weesp nog meer in of rondom Weesp (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.