Café-Restaurant De Plantage map

Café-Restaurant De Plantage

8.4 · 2088 recensies

Plantage Kerklaan 36, Amsterdam

Café-Restaurant De Plantage
Café-Restaurant De Plantage Café-Restaurant De Plantage
Café-Restaurant De Plantage Café-Restaurant De Plantage
Café-Restaurant De Plantage

Over deze locatie

Aan de Plantage Kerklaan 36 in het gebied 'de Plantage' in Amsterdam ligt Café-Restaurant De Plantage. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.088 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café-Restaurant De Plantage accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied de Plantage hebben we nog 13 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Dick Bijker
Google Maps Logo

Gaan we niet meer heen, erg duur, en zeker niet bijzonder. Saladeschotel was ongesnenden krop sla blad met een paar croutons en olie . Onhandig op je bord. Als je goede honger hebt kun je beter twee hoofdgerechten nemen want je krijgt een matige hoeveelheid. Smaak is niet slecht maar niet bijzonder dus. Oh ja en toetje crème brule met sinasappel kaneel en saffraan.. klonk leuk maar is niet meer dan dat bakje wat je bij de lidl ook koopt. ...weinig smaak en je betaald er wel een slordige 9 euro voor... Voor ons passé...

Dick Bijker 3 maanden geleden
Thimo van der Pol
Google Maps Logo

Hooghartige service, wilde gevier (vandaag 5 februari) een drankje doen met wat hapjes, kwamen om 1520 binnen 40% van het restaurant was leeg. Geen plek vrij, werd er gezegd. Ik zeg bijna de helft van jullie restaurant is leeg. We moeten de tafels gaan dekken, werd er vervolgens gezegd. Om half vier? Vervolgens, wat ongemakkelijk gekakel... We zijn maar weggegaan, maar vervolgens werden mensen zonder reservering wel geplaceerd. Onvriendelijk, zonder enige klasse, zeer teleurstellend, een restaurant zonder hart en zonder ziel...

Thimo van der Pol 3 maanden geleden
MC BE
Google Maps Logo

Mooie grootschalige zaak met aangenaam terras vlak naast de Artis zoo. Het onthaal was niet erg vriendelijk en kortaf. Je werd bot naar een tafel geleid en daar duurde het 20 minuten voor men de kaart bracht en ons vroeg wat we wilden drinken. Gelukkig was het meisje die ons de rest van de avond bediende wel vlot en vriendelijk. Het eten was correct, geen topper maar zeker ook niet slecht. Bij 3 van de 4 mensen aan onze tafel was het eten niet warm, zowel bij voor als hoofdgerecht. Het moet dan ook een hele afstand voor het op de tafel komt. Als daar even wat fout loopt krijg je dat natuurlijk. Prijs-kwaliteit zit het zeker goed. Het was leuk om eens te doen maar terugkeren zit er niet bij.

MC BE 9 maanden geleden
Pim
Google Maps Logo

Eten was goed, maar jemig wat een slechte bediening. Bijgerechten die nooit kwamen, geen excuses, niemand die aan de tafel kwam om te vragen of we nog iets wilden. Meerdere keren geseind om een drankje te bestellen, maar geen reactie. Slechts twee drankjes op de hele avond. Eerste gang duurde erg lang en de tweede kwam al voordat de eerste gang op was. Gevraagd of er personeels tekort was, maar dat was niet het geval. "Had het eerder gezegd, dan hadden we er iets aan kunnen doen" kregen we te horen aan het einde. Eigenaar, doe wat aan je personeel, je hebt een top locatie, goed eten en een enorme potentie maar dit is echt heel schraal zo. Toevoeging: personeelsgebrek kan hier niet de reden zijn, op de tafels buiten het terras lieten ze last minute nog mensen zitten.

Pim 9 maanden geleden
Dominique Stoverink
Google Maps Logo

Eten was prima, service was rommelig en stelde me teleur. Na lang wachten werd ons gevraagd of we wat wilden drinken waarop we aangaven graag eerst een kaart te willen zien. We kregen vervolgens een kaart waar alleen wat wijn op stond, echter geen bier o.i.d. waardoor we nog steeds moesten gissen naar wat er precies te bestellen was. Later zagen we dat er wel een drankkaart was geweest, waarom we die niet kregen weet ik ook niet. Verder bestelde mijn vriend een brioche met gepocheerd ei en beenham, helaas waren de ingrediënten op. Heel gek gezien het feit dat onze tafelgenoot wel een gerecht kreeg met soortgelijk brood, gekookt ei en mijn vriend uiteindelijk een tosti met ham had. Hoe kan het dan dat dit gerecht niet meer te maken is? Tot slot werden lege glazen niet meegenomen van tafel terwijl de nieuwe volle glazen al wel gebracht waren. Het eten was overigens wel goed, vandaar nog 2 sterren.

Dominique Stoverink 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Café-Restaurant De Plantage

Goed nieuws! Bij Café-Restaurant De Plantage in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.