Café Restaurant De Ysbreeker Amsterdam

Café Restaurant De Ysbreeker

Bij Café Restaurant De Ysbreeker gelegen aan de Weesperzijde 23 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Café Restaurant De Ysbreeker is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Café Restaurant De Ysbreeker

Weesperzijde 23 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Café Restaurant De Ysbreeker in Amsterdam

In Amsterdam aan de Weesperzijde 23 bevindt zich Café Restaurant De Ysbreeker. Bij Café Restaurant De Ysbreeker kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Café Restaurant De Ysbreeker een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Café Restaurant De Ysbreeker

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Café Restaurant De Ysbreeker. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 468 1808
Online bestellen
Café Restaurant De Ysbreeker Amsterdam
Café Restaurant De Ysbreeker Amsterdam
Café Restaurant De Ysbreeker Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Café Restaurant De Ysbreeker?

Café Restaurant De Ysbreeker wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 1676 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij zijn hier twee keer met een vrij grote groep geweest om te dineren.Het eten was goed vandaar de drie sterren, zo ook voor de accommodatie maar moesten wij steeds om drank vragen en werd er niet gevraagd of alles naar wens was of enige andere service...tja??

Lees verder

3/5

Enige pluspunt was het eten. Na een half uur zelf moeten vragen om een lunch menu te mogen zien. Tot 3 keer toe lege glazen en wederom na een lange tijd wachten zelf moeten vragen of wij nog wat mochten drinken. Er is geen één keer uit het personeel zelf gevraagd of wij nog wat wilden drinken en of alles naar wens was. Met maar maximaal 30 gasten en 5 man personeel vind ik dit een zeer slechte zaak! Ik kom niet meer terug.

Lees verder

2/5

Ik had een reservering gemaakt voor 3 personen, niemand heeft mij in ontvangst genomen toen ik bij de ingang stond. (Had bij 1 van de serveersters verteld dat ik een reservering had, maar er werd niet teruggekoppeld en ik had twee keer gevraagd) De groep van 3 die na mij kwamen werden direct begroet en geholpen met hun reservering wat ik wel onbeschoft vond. Ik stond nog steeds bij de ingang. Lag het aan mijn ethniciteit of iets anders... Verder wel genoten van het eten, wel met een aftertaste. Potato gratin and the steak tartar is not recommended.

Lees verder

2/5

eerste keer was top, tweede bezoek minder en derde bezoek helaas slecht. (edit: maar ik wens ze natuurlijk al het beste in deze moeilijke tijden).

Lees verder

2/5

Een kleine minpunt toilet is beneden en geen trapleuning. En ik vraag me af waar is dan de invalidentoilet. In deze tijd ga je geen extra rondje lopen door de zaak

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Café Restaurant De Ysbreeker

Goed nieuws! Bij Café Restaurant De Ysbreeker in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting