Café-Restaurant Hesp map

Café-Restaurant Hesp

8 · 1.058 recensies

Weesperzijde 130-131, Amsterdam

Café-Restaurant Hesp
Café-Restaurant Hesp Café-Restaurant Hesp
Café-Restaurant Hesp Café-Restaurant Hesp
Café-Restaurant Hesp

Over deze locatie

Gemoedelijk café met tapbier, borrelhapjes en oesters, plus een terras met uitzicht op het water.

Aan de Weesperzijde 130-131 in het gebied 'Weesperzijde Midden/Zuid' in Amsterdam ligt Café-Restaurant Hesp. Zoek je in de categorie restaurant of cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.058 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café-Restaurant Hesp accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 921 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Weesperzijde Midden/Zuid hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.