Café ZILT map

Café ZILT

9.4 · 647 recensies

Zeedijk 49, Amsterdam

Café ZILT
Café ZILT Café ZILT
Café ZILT Café ZILT
Café ZILT

Over deze locatie

Aan de Zeedijk 49 in het gebied 'Kop Zeedijk' in Amsterdam ligt Café ZILT. Zoek je in de categorie cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 647 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café ZILT accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kop Zeedijk hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Mark Bedet
Google Maps Logo

Superleuke bierproeverij gedaan, duidelijk en gezellige uitleg van Michael. Heerlijke diverse bieren kunnen proeven met begeleidende hapjes. We komen hier zeker nog een keer terug!

Mark Bedet 2 maanden geleden
Willemijn —
Google Maps Logo

Leerzame en boeiende whiskyproeverij gehad. Michael is erg enthousiast, heeft veel kennis en ervaring. Erg leuk om te doen (ook voor de 'niet whisky drinkers'). Aanrader!

Willemijn — 2 maanden geleden
Ronald Alblas
Google Maps Logo

Mooi café op de zeedijk. Het is wel jammer dat ze geen bierkaart hebben, maar zeker een bezoek waard.

Ronald Alblas 2 maanden geleden
Matthijs Ottenhoff
Google Maps Logo

Whiskeyproeverij gedaan bij Café Zilt. Superleuke ervaring en geweldige opzet. Echt een aanrader!

Matthijs Ottenhoff 2 maanden geleden
Wytze b
Google Maps Logo

Geweldig leuk en persoonlijk café. Goede uitleg en advies over je gekozen whisky en lekkere kaasplank erbij. Kom hier graag zo nu en dan.

Wytze b 2 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.