Castell map

Castell

8.8 · 1187 recensies

Lijnbaansgracht 254, 252, Amsterdam

Castell
Castell Castell
Castell Castell
Castell

Over deze locatie

Aan de Lijnbaansgracht 254, 252 in het gebied 'Leidsebuurt Noordoost' in Amsterdam ligt Castell. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.187 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Castell accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsebuurt Noordoost hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Andrea Zwan-Peter
Google Maps Logo

Je waant je weer in de jaren 80. Bistro borden en heerlijke stukken vlees. Wij zaten gezellig aan de bar waar de bijzonder attente barkeeper alles in de gaten hield. We komen graag nog een keer terug!

Andrea Zwan-Peter 1 week geleden
Melvin Asmus
Google Maps Logo

Bij aankomst werden we naar onze plek gebracht en daarna werd er niet meer naar ons omgekeken. Bij het bestellen van een rode wijn, werd er niet gevraagd welke rode wijn, maar er werd gewoon een neergezet. Tijdens het eten werd er niet gevraagd of alles naar wens was en of je nog wat te drinken wilde, dit was erg teleurstellend. Uiteindelijk heb ik zelf maar om drinken gevraagd. Na het eten werd niet gevraagd of wij een dessert wilde, we werden compleet genegeerd. Het eten was verder prima, niet uitmuntend. Dat betekent qua service nooit meer Castell.

Melvin Asmus 2 weken geleden
Eric De Krieger
Google Maps Logo

Zondag 29 mei met 7 man gegeten Reservering was niet doorgekomen bij de bediening de dame die daar werkzaam was heeft het prima opgelost bediening verder was vriendelijk en het eten prima

Eric De Krieger 3 weken geleden
Rene Jansen
Google Maps Logo

De winnaar met vlees ! De muziek wat hard en het geheel misschien iets minder comfortabel, maar dat is logisch anders blijft iedereen hangen zo lekker. Niet uptight, gewoon heel goed.

Rene Jansen 4 weken geleden
Rob Hendriksen
Google Maps Logo

Wij hadden de pech te zitten naast een tafel met bekende gasten van de eigenaar, die ingewikkeld gingen doen over een wijn van 1988, waardoor wij moesten schreeuwen om aandacht en dan nog niet eens kregen wat we besteld hadden. Is dit Amsterdams en dat voor meer dan 100 euro voor 2 personen?

Rob Hendriksen 1 maand geleden
Linda Otte
Google Maps Logo

Heerlijk vlees!! Sukade zo mals dat het smelt in je mond. We gaan hier zeker vaker eten

Linda Otte 3 maanden geleden
Auke Ham
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel. Wel blij dat we niet op een 'bord op schoot plaats' zaten. Prijs kwaliteit gewoon goed.

Auke Ham 3 maanden geleden
L Dercksen
Google Maps Logo

Prima steak, prima wijn. Veel privacy. Matige prijs-kwaliteit verhouding, aan de dure kant. Simpel gegeten, voor en hoofd 60 euro pp.

L Dercksen 5 maanden geleden
Marcel Anthonijsz
Google Maps Logo

Super zoals altijd. Surf & turf was weer heeeeeeerlijk. Lekker bij de open haard, romantisch met je collega’s eten 😄. Jammer vond ik dat er geen QR code werd gecontroleerd. Daarom slechts 4 sterren.

Marcel Anthonijsz 8 maanden geleden
Tony W
Google Maps Logo

Het eten was echt heerlijk, leuke sfeer, leuk om heen te gaan!

Tony W 10 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.