Cecconi's Amsterdam map

Cecconi's Amsterdam

8.4 · 391 recensies

Spuistraat 210, Amsterdam

Cecconi's Amsterdam
Cecconi's Amsterdam Cecconi's Amsterdam
Cecconi's Amsterdam Cecconi's Amsterdam
Cecconi's Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Spuistraat 210 in het gebied 'Spuistraat Zuid' in Amsterdam ligt Cecconi's Amsterdam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 391 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Cecconi's Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Spuistraat Zuid hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

W. P.
Google Maps Logo

Annuleren je bestelling een kwartier nadat je hem hebt geplaatst en komen er dan mee dat ze gesloten zijn, en hebben niet eens het fatsoen om even iets te zeggen. Nu kan ik alleen nog Mc. Donalds eten op kerstavond. Wat een ontzettende asociale rotmensen werken hier zeg. En dan zeg ik het even netjes zodat Google de review niet verwijdert.

W. P. 4 maanden geleden
Coen Wittebrood
Google Maps Logo

Reservering 2x afgezegd…

Coen Wittebrood 7 maanden geleden
Mark
Google Maps Logo

Slechte service, slecht eten, wat een afgang. Ze moeten een voorbeeld nemen aan de buitenlandse vestigingen.

Mark 9 maanden geleden
Aida
Google Maps Logo

De prijs-kwaliteit verhouding is echt top! Het eten vond ik echt heerlijk! Voor herhaling vatbaar. Verder was het personeel behulpzaam en kwam niet te vaak vragen of het eten wel lekker was en of je nog iets wilde drinken, precies goed!

Aida 1 jaar geleden
Monique Visser
Google Maps Logo

De binnenkomst was veelbelovend maar het tegendeel was waar. De vitello-tonato en de mini pizza met truffel waren goed. Maar de salade en de gebakken aardappels waren beschamend te noemen voor 6 euro per stuk. Een mix van wat groene slasoorten zonder dressing! Deze was alleen met olijfolie en zout op smaak gebracht! De gebakken roseval aardappelen hadden zeker aan 1 kant een paar uur op een warmhoudplaat gelegen. Er was geen doorkomen aan. Erg teleurstellend voor de prijzen die ze hanteren.

Monique Visser 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Cecconi's Amsterdam

Goed nieuws! Bij Cecconi's Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.