Central Plaza Parking (Interparking) map

Central Plaza Parking (Interparking)

6.2 · 36 recensies

Kruisstraat 13, Rotterdam

Central Plaza Parking (Interparking)
Central Plaza Parking (Interparking) Central Plaza Parking (Interparking)
Central Plaza Parking (Interparking) Central Plaza Parking (Interparking)
Central Plaza Parking (Interparking)

Over Interparking

Voordelig parkeren in Rotterdam Centrum? Dat doe je bij Central Plaza Parking. Reserveer nu vooraf je parkeerplek vanaf € 15,- voor een hele dag!

Aan de Kruisstraat 13 in het gebied 'Cool' in Rotterdam ligt Central Plaza Parking (Interparking). Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 36 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Central Plaza Parking (Interparking) accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 320 locaties in Rotterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Cool hebben we nog 52 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Annie De lijster
Google Maps Logo

Een keurige garage met kleine lichtjes rood is vol en groen is vrij op elke parkeer plek

Annie De lijster 2 maanden geleden
Ann Goovaerts
Google Maps Logo

Ik had Interparking gereserveerd voor 13/11, en op voorhand 15 Euro betaald voor een dagticket. Bij het binnenrijden werd mijn nummerplaat niet herkend (misschien omdat het een Belgische nummerplaat was?). Dus om toch uit de parking te geraken, heb ik opnieuw 30 Euro moeten betalen. Bewijs via mail doorgestuurd, en ik had graag deze 30 Euro terugbetaald gekregen. Mijn vraag via mail blijft onbeantwoord. Antwoord op uw reactie van 8 december; mijn vraag via mail naar jullie klantenservice (?!) is onbeantwoord gebleven. En mijn telefoontjes worden na een aantal keren rinkelen afgebroken. Dus neen, nog altijd geen terugbetaling gekregen. Dure parking voor een dagje.

Ann Goovaerts 3 maanden geleden
Jimmyboy
Google Maps Logo

Goede parking..hartje 010🇳🇬

Jimmyboy 4 maanden geleden
Marietta Zonneveld
Google Maps Logo

Nette schone parkeergelegenheid, maar erg smalle parkeervakken. Het ruikt er wel behoorlijk naar Chinees eten. Hoe je na parkeren via de trappen naar buiten moet is heel onduidelijk. Ook weer terug naar de parkeergarage is speurwerk. Neem de lift (als je die kunt vinden).

Marietta Zonneveld 2 jaar geleden
Erik F
Google Maps Logo

Op gesloten tussen stoplichten maar eenmaal binnen is alles oké, eruit komen is net zo snel als 3,5 series kijken a 45 minuten 😬

Erik F 2 jaar geleden
john cleese
Google Maps Logo

Dit is echt een van de meest waardeloze parkeergarage,s in Rotterdam. De beheerders verdienen hun geld makkelijk en komen hun hok niet uit. Nergens wordt op gelet. De aso,s parkeren gewoon op de invalide plaats omdat er niets van wordt gezegd. En er wordt vaak op 2 plekken geparkeerd omdat de plekken klein zijn. Ook heb je regelmatig kleine crimineeltjes die proberen mensen geld af te troggelen met allerlei smoesjes.

john cleese 2 jaar geleden
hope4you2
Google Maps Logo

Tegenover centrale station parking eten schopen

hope4you2 3 jaar geleden
Dutch FOXCARS
Google Maps Logo

Het begint al bij het naar binnen rijden.... heel erg smal en de parkeer plekken zijn ook veelste klein. wij met onze mini (countryman) hadden al moeite met het naar binnen rijden en een plekje te vinden.

Dutch FOXCARS 4 jaar geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Rotterdam (Cool) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Interparking Victoriberg
Parkeergarage MegaStores
Interparking Museumkwartier
Interparking WTC The Hague
Parkeergarage ABC
Hoog Catharijne P3 (Interparking)
Parkeergarage Damsterdiep
Parkeergarage Euroborg
Interparking Maankwartier Centrum
Parkeergarage Alexandrium Noord
Hoog Catharijne P3 (Interparking)
Parkeergarage Springweg
Parkeergarage Station Europapark
Interparking Maankwartier Centrum
Interparking Boulevard
P1 - Rijnstate
Odaparking
Interparking Hoog Catharijne P1
City Guide

Wat te doen in Rotterdam

Rotterdam, een stad vol geschiedenis. Bekend om zijn Euromast, accent, zijn grote haven en Erasmusbrug. Rotterdam moet je zeker bezoeken om zijn moderne gebouwen en zijn havenstad.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Rotterdam. Meer van dit lees je in onze Rotterdam City Guide.