Choux map

Choux

9.2 · 562 recensies

De Ruijterkade 128, Amsterdam

Choux
Choux Choux
Choux Choux
Choux

Over deze locatie

Aan de De Ruijterkade 128 in het gebied 'Oosterdokseiland' in Amsterdam ligt Choux. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 562 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Choux accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oosterdokseiland hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Detlev Vreeken
Google Maps Logo

Gezellig en gelijk gedineerd met vrienden. Mooie plek voor de keuken. Top-ober/-sommelier die sfeer aan tafel goed ingeschatte met goede informatie over gerechten en drank en af en toe een geslaagde kwinkslag.

Detlev Vreeken 3 weken geleden
Zoë Kassenaar
Google Maps Logo

Misschien zijn wij niet de doelgroep maar van restaurants die op dit niveau proberen te koken had ik iets anders verwacht. De meeste obers lopen rond in korte broeken en sandalen met sokken. Mijn partner was niet erg geamuseerd van de harige mannenbenen die tegen de tafel aan stonden als er een gerecht werd geserveerd. Naast ons zaten mensen met hun puppy die halverwege de avond over de grond heen plaste… Daarnaast werd er een nieuw systeem ingevoerd wat er voor zorgde dat we op de tweede gang 1.5uur hebben gewacht en op de derde gang 1uur. De bediening was totaal overweldigd en heeft het geprobeerd goed te maken met een gratis glas wijn. Vriendelijk maar helaas kon het de ervaring niet meer helemaal redden. Het eten is oke, niet heel bijzonder. Alle sauzen zijn fantastisch en de rest smaakt wat vlak. Helaas niet waar we op gehoopt hadden.

Zoë Kassenaar 3 weken geleden
Niki Rombaut
Google Maps Logo

In één woord: wauw! Wat een fantastische ervaring hadden we tijdens ons diner bij Choux. Alles klopte. De setting, de vibe in het restaurant, perfecte bediening en fantastisch eten. Elk gerecht was een smaakbom. Subtiel, gebalanceerd, verfijnd. Top! Wij rijden met plezier van Antwerpen naar Amsterdam om bij Choux te komen eten.

Niki Rombaut 1 maand geleden
Romy Grotenhuis
Google Maps Logo

Ik had voor mijn team en mijzelf een tafel geboekt. Ik heb best wat allergieën en dieet wensen. Choux is echt the place to be. Dit is echt een diner (zoals mijn collega zei) dat wij ons lang zullen herinneren. Igor was echt geweldig, wat een leuke vent. Hier komen wij zeker vaker!

Romy Grotenhuis 2 maanden geleden
Romy uit het Broek
Google Maps Logo

Ontzettend lekker gegeten. Verrassende gerechten, bijzondere producten en wijnen. Er kon ook goed rekening gehouden worden met mijn coeliakie / glutenintollerantie

Romy uit het Broek 3 maanden geleden
ruben klok
Google Maps Logo

Fenomenaal zo goed. Beter dan de gemiddelde ster. Als je hier het gevoel hebt dat je niet goed bediend wordt, dan wil je ook niet bediend worden.

ruben klok 3 maanden geleden
Sarah It’s me
Google Maps Logo

Een van mijn favo restaurants. Echt heerlijk eten! Vegan eten is geen probleem en non-alcoholische paring is ook mogelijk.

Sarah It’s me 4 maanden geleden
Duncan Whyte
Google Maps Logo

Geweldig mooi eten. Verrassende smaken. Zes zeer heerlijke gangen gegeten met fantastische bijpassende wijnen. Echt een juweeltje voor de stad dit restaurant.

Duncan Whyte 10 maanden geleden
MvdD
Google Maps Logo

Bijzonder originele en heerlijke gerechten; met als uitgangspunt een combinatie van groente, planten en kruiden. Goede begeleidende sappen, fijne prijs/kwaliteit en aardige medewerkers. Een van mijn favoriete restaurants in Nederland

MvdD 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Choux

Goed nieuws! Bij Choux in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.