Ciel Bleu Restaurant map

Ciel Bleu Restaurant

9.4 · 268 recensies

Ferdinand Bolstraat 333, Amsterdam

Ciel Bleu Restaurant
Ciel Bleu Restaurant Ciel Bleu Restaurant
Ciel Bleu Restaurant Ciel Bleu Restaurant
Ciel Bleu Restaurant

Over deze locatie

Aan de Ferdinand Bolstraat 333 in het gebied 'Lizzy Ansinghbuurt' in Amsterdam ligt Ciel Bleu Restaurant. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 268 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Ciel Bleu Restaurant accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lizzy Ansinghbuurt hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Vanessa Bijsterveld
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten!

Vanessa Bijsterveld 6 maanden geleden
Esteban Spijker
Google Maps Logo

Bij aankomst werden we erg goed begeleid en ontvangen, eerste indruk was al super goed, het eten is zonder meer 10+ , personeel super aardig en attent, toilette ruimte schoon en netjes! Zeker een aanrader!!

Esteban Spijker 1 jaar geleden
Adriaan Wijgerde
Google Maps Logo

Een klein voordeeltje van de corona is dat er hier nu voor het eerst lunch mogelijkheden zijn. En nog wel op zondag, zodat je de auto gratis in de straat kunt parkeren, handig. Even wachten bij de receptie totdat je door charmante dames word opgehaald. Dan met de lift naar de 23e etage waar ik werd opgewacht en begeleid naar een lounge tafel aan het raam met uitzicht over Amsterdam centrum, prima. Als aperitief de huis champagne, Brut Authentique van Le Brun de Neuville die uitstekend beviel. De eerste amuse was geïnspireerd op Amsterdam, een bitterbal gevuld met een crème van knolselderij, erop een dotje mayonaise gekruid met laurier en cassia met plakje augurk. Originele smaken en goede textuur. Er werd een plankje geplaatst waarin de gebruikte kruiden werden geëtaleerd. Ik werd verplaatst naar mijn tafel voor deze middag. Hier een amuse duo gepresenteerd op moderne porseleinen lepels waarbij een eigen begeleider. Kombucha thee met witte jasmijn, limoen en gember om de smaakpapillen te triggeren. Op de eerste lepel (Bilbao) een dikke plak carabineros gemarineerd in pimentón (gerookt paprikapoeder) met toefje planktoncrème en stukje amandel. Delicate smaakjes, prima. Waarna (Bangkok) een stukje dorade gemarineerd in Thaise specerijen op een plakje pompoen, afgewerkt met kleine stukjes pomelo en koriander cresse, erg lekker. De eerste begeleider werd op enthousiaste wijze met passie en kennis van zaken gepresenteerd. De Brut Authentique Blanc de Blanc van Le Brun de Neuville die mooi aansloot op het aperitief. Uit de keuken een bekend signature gerecht op een fijn gedecoreerd bord. Een krokante cilinder van knolselderij gevuld met zacht gegaard vlees van de koningskrab, afgedekt met ijs van beurre blanc en lepeltje Baeri kaviaar. Alle smaken samen combineren. Zeer verfijnd smaken met subtiele ziltige toets, de champagne functioneerde als smaakversterker. (9,25) Uit Spanje een natuur wijn met de Coravin. Sin Nombre van Ismael Gozalo gemaakt van 120 jaar oude Verdejo wijnstokken. Complex en verfijnd met aangename citrustoetsen, wow. Ernaast een mooie presentatie. Als basis een slanke ring van venkel aangemaakt met crème fraîche waarop een krans van noordzeegarnalen (keurig gedresseerd), centraal snijboontjes en krokantje met komijn waarop een quenelle oscietra kaviaar, eromheen een geconcentreerde snijbonensaus. In de hoofdrol de aardse snijboon smaak, de wijn zorgde voor smaakbeleving, de delicate ziltige tonen maakte de wijn nog iets lekkerder, heel speciaal! (9,5) Uit België een Chardonnay van Chateau Bon Baron (Jeanette van der Steen) gemaakt in elegante stijl met ronde tonen. Het pièce was een zacht gegaarde zeebaarsfilet gelakt met Bretonse curry, erop bereidingen van artisjok, plakjes Amsterdamse ui en stukjes lamsoor, aan tafel afgewerkt met de eigen jus gekruid met olie van vlierbloesem. Goede cuisson en mooie smaken die prima combineerden. De wijn sloot keurig aan. (8,75) Als dessertwijn een Zweigelt Beerenauslese 2017 van Kracher, mooi rond met tonen van aardbei en rijpe pruim, heerlijk. Op een wit bord met gouden rand een strakke presentatie. Een praline met de vorm van een donut gevuld met chocolade mousse, advocaat en cake met bescheiden crunch, aan tafel afgewerkt met een subtiel gekruide karamelsaus met toets van kardemom. Goede chocolade smaak met vleugje advocaat en zachte texturen. De wijn vulde het gerecht aan met zijn heerlijke aroma en mooie zuren. (9) Het houten plankje was Inmiddels gevuld met specerijen van de VOC, leuk. Als afsluiter een krachtige espresso met een heerlijk appeltaartje en een vijftal verfijnde friandises waarin verschillende specerijen terug kwamen, prima. Bediening was grote klasse, twee enthousiaste SVH meesters die je met passie in de watten legden, aangevuld met een flinke brigade jong talent. Samengevat was het een speciale beleving, prachtige presentaties van originele gerechten in verschillende stijlen waarnaast uitgelezen wijnen. Dit In een luxe ambiance met prachtig uitzicht over het centrum van Amsterdam en perfecte bediening. Bedankt!

Adriaan Wijgerde 1 jaar geleden
Loek Proever
Google Maps Logo

Buitencategorie. Zowel de keuken als de service. Bediening ontspannen en humorvol, doch zeer kundig. Gerechten stuk voor stuk smaaksensaties. Portionering goed, zelfs bij het volledige menu misschien wat veel. Beheers je bij de kaaswagen, want bij de koffie wordt meer dan een Maria-kaakje geserveerd.... Al met al een belevenis.

Loek Proever 2 jaar geleden
Harold Jon Toering
Google Maps Logo

Abraham en de Amsterdamse Hotelnacht kwamen er weer aan.. welke keuze gaan we dit jaar nemen. Zullen we een uitpakken? Leek ons een goed plan. Gelukkig een kamer kunnen boeken in het Okura en daarna direct door naar de site van Ciel Blue.. en ja, er was nog plek. Geboekt. 18 januari om 1830. En een feest is het geworden. Van binnenkomst tot einde. We hadden een prachtige tafel aan het raam met een schitterend uitzicht over Amsterdam. Bediening was aanwezig, maar absoluut niet storend. We hadden gekozen voor het Guestronomy menu, inclusief bijbehorende wijn-arrangement. Op 1 combinatie na (en daar hebben een leuk gezellig gesprek met de sommelier over gehad) waren de combinaties gerechten en wijn perfect. Bij de oester kregen we het even te kwaad. De herinneringen die toen binnen kwamen zorgden even voor een traan aan tafel. Al met al heerlijk gegeten. En voordat alle gerechten geserveerd waren was het ook al 00:15. Een klein minpuntje om toch even te benoemen: Het boek dat we kregen had wat ons betreft wel een persoonlijke noot mogen hebben. Nu was het boek gesigneerd met een algemene tekst.

Harold Jon Toering 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Ciel Bleu Restaurant

Goed nieuws! Bij Ciel Bleu Restaurant in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.