Citiez Hotel Amsterdam map

Citiez Hotel Amsterdam

8.4 · 1002 recensies

Osdorpplein 372A, Amsterdam

Citiez Hotel Amsterdam
Citiez Hotel Amsterdam Citiez Hotel Amsterdam
Citiez Hotel Amsterdam Citiez Hotel Amsterdam
Citiez Hotel Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Osdorpplein 372A in het gebied 'Osdorpplein e.o.' in Amsterdam ligt Citiez Hotel Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.002 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Citiez Hotel Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Osdorpplein e.o. hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Citiez Hotel Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Citiez Hotel Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Larissa Lima
Google Maps Logo

Ik bleef daar zeven dagen en koos ervoor om niet te ontbijten. Ik heb de door hen geïnstrueerde bedragen teruggevraagd. Ik heb verschillende contacten gelegd en tot op de dag van vandaag hebben ze geen reactie ontvangen. En de situatie duurt tot op de dag van vandaag voort, dus ik voel me gerechtigd om te klagen, aangezien er 30 dagen zijn verstreken zonder een oplossing voor zo'n eenvoudig probleem. Als u de aanbetaling wel heeft, kunt u de bon dan per e-mail sturen?

Larissa Lima 1 maand geleden
A d
Google Maps Logo

Personeel vriendelijk, maar daar houdt het ook op. Ik heb nog nooit in zo een smerige stoffige kamaer geslapen. De spiegel die tegeniver je bed staat zag je spetters dat iemand zn tanden had gepoetst. Stoff overal en een klein rottig vies beestje. Nooit meer voor mij

A d 9 maanden geleden
A G
Google Maps Logo

Klein maar fijne kamer in Osdorp Amsterdam. Winkels in de buurt en verderop kan je een lekkere broodjes kaddour halen.

A G 1 jaar geleden
Leen Westera
Google Maps Logo

Keurig hotel, leuke medewerkers en goed bereisbaar!

Leen Westera 1 jaar geleden
Henk van Lieshout
Google Maps Logo

Mooi sfeervol prettig gelegen vriendelijk hotel goede keuken.

Henk van Lieshout 2 jaar geleden
Mila Pila
Google Maps Logo

Leuk dat er een hotel op het osdorpplein is maar niet leuk dat je daar mensen ziet roken/dag in dag uit, dat stoort

Mila Pila 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Citiez Hotel Amsterdam

Goed nieuws! Bij Citiez Hotel Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.