citizenM Amstel Amsterdam map

citizenM Amstel Amsterdam

9.6 ยท 308 recensies

Sarphatistraat 47, Amsterdam

citizenM Amstel Amsterdam
citizenM Amstel Amsterdam citizenM Amstel Amsterdam
citizenM Amstel Amsterdam citizenM Amstel Amsterdam
citizenM Amstel Amsterdam

Over citizenM

Aan de Sarphatistraat 47 in het gebied 'Frederikspleinbuurt' in Amsterdam ligt citizenM Amstel Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 308 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, citizenM Amstel Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 906 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Frederikspleinbuurt hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij citizenM Amstel Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij citizenM Amstel Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
American Express

Betaal met American Express creditcards bij citizenM

Goed nieuws! Bij citizenM Amstel Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
citizenM

Alle citizenM hotels

Benieuwd naar andere citizenM hotels in Nederland? citizenM heeft in totaal 4 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Frederikspleinbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van citizenM lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle citizenM hotels
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.