Cityview Hotel map

Cityview Hotel

8 · 43 recensies

Binnen Wieringerstraat, Amsterdam

Cityview Hotel
Cityview Hotel Cityview Hotel
Cityview Hotel Cityview Hotel
Cityview Hotel

Over deze locatie

Aan de Binnen Wieringerstraat in het gebied 'Haarlemmerbuurt Oost' in Amsterdam ligt Cityview Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 43 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Cityview Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Haarlemmerbuurt Oost hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Cityview Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Cityview Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

משה אורן
Google Maps Logo

Geweldige receptionisten. Vriendschappen. Gastvrij. Er is een lift. Er is 's ochtends gratis koffie en croissants. De douche zonder een vloerhanddoek. En zonder gezichtshanddoek. Alleen lichaamshanddoeken

משה אורן 1 maand geleden
David POUPART
Google Maps Logo

Goede ervaring. Schoon, eenvoudig, ideaal voor een weekendje weg naar Amsterdam

David POUPART 2 maanden geleden
Miguel Angel De Guzman Martin
Google Maps Logo

Comfortabel, nieuw hotel voor een goede prijs en zeer goed gelegen in een centrale en rustige buurt van Amsterdam

Miguel Angel De Guzman Martin 3 maanden geleden
Sjaak Van Grieken
Google Maps Logo

Ik snap wel dat ze een kleine lift hebben want de bedden zijn om te stelen 🤣👍we hebben echt heerlijk geslapen ( zou bijna vragen welk type en merk matras het was) verder mooie schone kamer.

Sjaak Van Grieken 4 maanden geleden
Florian Rothballer
Google Maps Logo

Beste locatie en de prijs gaat nog steeds;)

Florian Rothballer 6 maanden geleden
smileyiaia_dy smiley
Google Maps Logo

Gelegen op een uitstekende plek. Van de naam zou je een uitzicht op de stad verwachten, maar vanuit onze kamer was dit niet het geval. Behulpzaam personeel. Mooie kamer, maar had schoner kunnen zijn. De wanden van de badkamer zijn van glas en van buitenaf kun je naar binnen kijken; daarom is er op bepaalde tijden geen privacy. Douchedeur ontbreekt. Ik geef twee sterren omdat ze ons, in tegenstelling tot andere hotels, toestonden om onze bagage achter te laten na het uitchecken?

smileyiaia_dy smiley 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Cityview Hotel

Goed nieuws! Bij Cityview Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.