Cloos Den Haag

Cloos

Bij Cloos gelegen aan de Plein 12A in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Cloos is één van de 89 locaties in Den Haag op CardMapr.

Cloos

Plein 12A in Den Haag

Betalen met creditcards bij Cloos in Den Haag

In Den Haag aan de Plein 12A bevindt zich Cloos. Bij Cloos kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Cloos een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Cloos

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Cloos. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 363 9786
Routebeschrijving
Cloos Den Haag
Cloos Den Haag
Cloos Den Haag

Recensies

Wat zeggen anderen over Cloos?

Cloos wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 967 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

High wine. Mooie tafel in goed gezelschap. Bij de eerste ronde kwam de Prosecco en vielen er 2 van het dienblad. Broek en jassen waren nat. Men probeerde alles snel schoon te maken en er kwamen van meerdere excuses. Voelde niet fijn om met deels natte broek verder te gaan. Het zijn arrangement was heerlijk. Ook mooi gereserveerde hapjes maakte veel goed. Serveerster was zeer gastvrij.

Lees verder

4/5

We gingen naar binnen, omdat er een leuke aanbieding buiten op het bord stond. Het was best koud en we besloten dus niet het terras direct voor de zaak te pakken. Was minder uitnodigend, al stonden de heaters wel aan en zaten er ook wel wat mensen. Eenmaal binnen best veel plek en behaaglijk. Het is ruim opgezet en inrichting ziet er strak en sfeervol/sjiek uit. Nu was het rustig begin vrijdagmiddag, maar zal tegen de avond wel drukker zijn met mensen die rond het Plein werken. Er wordt duidelijk op een bepaald publiek gemikt. Leuk plekje voor toeristen want het zit op de hoek van het Plein, dus mooi en gezellig uitzicht daarop en alles wat langsloopt. Er staat genoeg op de kaart en prijzen gemiddeld tot duurder. Ik was er met mijn moeder, die ik net van het station had gehaald, maar zou er zelf in mijn eentje niet zo snel gaan zitten. De zaak zit op de hoek met een andere straat nog, dus veel daglicht en plekken bij het raam. Waren wel een aantal plaatsen gereserveerd dus dat is ook een mogelijkheid. Wel menukaart bekeken, maar we gingen toch voor het twaalfuurtje dat €9,95 kostte, geloof ik. Daarvoor krijg je goeie koffie of thee. Brood met ham en kaas, roerei, kalfskroket, beetje salade en uiensoep. Vriendelijk geholpen en goede service. Eten was ook prima in orde. Veel plekken voor twee en vier personen en aantal voor meer dan vier.

Lees verder

4/5

Afgelopen vrijdag samen met mijn vriendin gegeten bij Cloos. De bediening was vriendelijk en vlot, zoals het hoort. En mijn vriendin heeft enorm genoten van een uitstekende Angus Beef Burger, die perfect op smaak was bereid. Maar de Fish&Chips die ik bestelde was absollut niet goed. De kabeljauw, waarvan ik betwijfelde of het wel echt kabeljauw was, was niet krokant maar slap en kleverig. Het viel ongeveer op mijn bord uit elkaar. Heb dit aangekaart, en dit was geen enkel probleem, het gerecht werd zonder discussie nogmaals gemaakt en geserveerd. Helaas, zelfde resultaat. Toen ik dit wederom meldde werd direct aangeboden een andere gerecht te nemen én werd het gerecht van mijn rekening afgehaald. Ik moet eerlijk zeggen, het was jammer dat dit gerecht geserveerd werd, maar de manier waarop dit probleem is aangepakt en opgelost vond ik keurig en professioneel en zorgde ervoor dat we toch met een goed gevoel de zaak konder verlaten. We komen zeker nog een keertje terug en kunnen dit etablissement dan ook van harte aanbevelen. Klasse gedaan!

Lees verder

4/5

Na een leuke dag gehad te hebben in Scheveningen en Den Haag, besloten we om even te gaan eten. Buiten op het terras de grote menu kaart bekeken en dat zag er goed uit. Wat een enorme SPIJT dat we hier zijn gaan eten. Slechte bediening. 45 minuten gewacht op een schnitzel en toen was hij zo hard gefrituurd dat het niet te eten was. Geklaagd en we kregen binnen 5 minuten een nieuwe. De salade was een bakje uitgedroogde ricula. Na afloop ons beklag gedaan bij de Supervisor en wat was het antwoord...we kunnen U een kopje warm drinken aanbieden...en dat voor een aangebrande schnitzel van 18 euro....een schande , hadden beter bij de Burgerking kunnen gaan eten

Lees verder

1/5

Niet normaal wat moet je lang wachten op je eten. Ten eerste voorgerecht naar de verkeerde tafel gebracht. Zitten hier nu bijna 1 uur te wachten op ons hoofdgerecht. Jammer, want verder ziet het er wel leuk uit. Vandaar toch 1 ster. De organisatie tussen bediening en keuken is verre van optimaal. Uiteindelijk deels opgelost door de 2 drankjes niet in rekening te brengen.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Cloos

Goed nieuws! Bij Cloos in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 89 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258