Coffee & Bites Amsterdam map

Coffee & Bites Amsterdam

9.2 · 254 recensies

Plantage Middenlaan 44-HS, Amsterdam

Coffee & Bites Amsterdam
Coffee & Bites Amsterdam Coffee & Bites Amsterdam
Coffee & Bites Amsterdam Coffee & Bites Amsterdam
Coffee & Bites Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Plantage Middenlaan 44-HS in het gebied 'de Plantage' in Amsterdam ligt Coffee & Bites Amsterdam. Zoek je in de categorie cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 254 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Coffee & Bites Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied de Plantage hebben we nog 13 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Anne Gideonse
Google Maps Logo

Ik heb hier de lekkerste koffie ooit gedronken. En wat een heerlijk eten. Ik nam een English breakfast VEGA en dat oogde als een plaatje en was een superlekker ontbijt. De sfeer in dit etablissement is ook geweldig met al die mooie design objecten zoals de koffiemachine. O ja en bij de koffie krijg je een overheerlijke chocoladebal met een droomvulling, ingepakt in mooi glimpapier. En ik vergeet nog te zeggen dat de dienstdoende medewerker (de eigenaar wellicht) zeer vriendelijk en gastvrij was.

Anne Gideonse 5 maanden geleden
0 0
Google Maps Logo

Tegenover Artis gelegen.

0 0 6 maanden geleden
Vera Sasbrink
Google Maps Logo

een goede plek om elkaar te ontmoeten

Vera Sasbrink 7 maanden geleden
Camille van Neer
Google Maps Logo

Hele fijne, vriendelijke bediening. Geweldige Latte en superverse mango smoothie! Fijne kussens op een lekkere houten bank. De glimlach die je krijgt is echt gemeend en ze zíen je echt hier. Aanrader voor je wandelgang naar Artis, vóoraf of achteraf. Doen!

Camille van Neer 9 maanden geleden
Simon Kerckhoffs
Google Maps Logo

Jammer, helaas maar een ster. Ze hadden niet eens koude cola. Beetje rommelige zaak. Niet echt een aanrader. Misschien was het een moment opname, maar daar leek het niet op.

Simon Kerckhoffs 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Coffee & Bites Amsterdam

Goed nieuws! Bij Coffee & Bites Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.