coffeecompany map

coffeecompany

8.6 · 307 recensies

Oosterdokskade 137, Amsterdam

coffeecompany
coffeecompany coffeecompany
coffeecompany coffeecompany
coffeecompany

Over Coffeecompany

Geniet van ambachtelijke vers gemaakte koffie bij coffeecompany. Hier maken ze koffie met koffiebonen van hoge kwaliteit en smaak, zo geniet je optimaal!

Aan de Oosterdokskade 137 in het gebied 'Oosterdokseiland' in Amsterdam ligt coffeecompany. Zoek je in de categorie cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 307 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, coffeecompany accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oosterdokseiland hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Otwin Peppinck
Google Maps Logo

Aardige mensen maar lang wachten. Giede kwaliteit producten. Croissants liggen in Covid tijd hoestklaar zonder enige afdekking bij de kassa. Dat is letterlijk ziek.

Otwin Peppinck 6 maanden geleden
Rene Weusthuis
Google Maps Logo

Erg goede koffie

Rene Weusthuis 6 maanden geleden
Spam Here
Google Maps Logo

Fijne plek met ditto koffie, en met vriendelijke barista’s. Enkele keer gaat er iets mis met bestelling of stempelkaart. Ster aftrek omdat een keten als coffeecompany nog steeds milieu onvriendelijke to-go bekers met plastic deksels verstrekt. Juist van coffeecompany verwacht ik dat ze voorop lopen maar op dit punt zijn ze allang ingehaald door vele anderen…

Spam Here 7 maanden geleden
else kok
Google Maps Logo

Heerlijk die cappuccino daar. Ben er aan verslaafd. Dat is niet zo erg als aan drank!

else kok 10 maanden geleden
Selim Eren
Google Maps Logo

Totaal geen hygiene onvriendelijke personeel zeker geen aanrader. Personeel houd de weinige zitplaatsen buiten bezet languit liggend op de bank.

Selim Eren 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Coffeecompany

Goed nieuws! Bij coffeecompany in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Coffeecompany

Alle Coffeecompany cafe's

Geniet van ambachtelijke vers gemaakte koffie bij Coffeecompany. Hier maken ze koffie met koffiebonen van hoge kwaliteit en smaak, zo geniet je optimaal!

Benieuwd naar andere Coffeecompany cafe's in Nederland? Coffeecompany heeft in totaal 29 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Oosterdokseiland) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Coffeecompany lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Coffeecompany cafe's
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.