coffeecompany map

coffeecompany

8.4 · 1065 recensies

Oude Doelenstraat, Amsterdam

coffeecompany
coffeecompany coffeecompany
coffeecompany coffeecompany
coffeecompany

Over Coffeecompany

Geniet van ambachtelijke vers gemaakte koffie bij coffeecompany. Hier maken ze koffie met koffiebonen van hoge kwaliteit en smaak, zo geniet je optimaal!

Aan de Oude Doelenstraat in het gebied 'BG-terrein e.o.' in Amsterdam ligt coffeecompany. Zoek je in de categorie cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.065 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, coffeecompany accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied BG-terrein e.o. hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jan Schouw
Google Maps Logo

Leuk personeel, top koffie en gezellige indeling

Jan Schouw 3 maanden geleden
Wim Jurgens
Google Maps Logo

Wat een mooie plek, lieve mensen die onze heerlijke drankjes hebben gemaakt. Dank je wel.

Wim Jurgens 7 maanden geleden
Hakan Fatih Büyükadalı
Google Maps Logo

Geweldige plek om jouw boek te lezen of studeren met een lekkere kopje koffie 😊

Hakan Fatih Büyükadalı 9 maanden geleden
Thyago Henrique
Google Maps Logo

Bediening was zeer slecht, we vragen een kop koffie en we kregen de melding dat het een papieren beker moest zijn omdat haar collega naar huiswaarts ging, bovendien was de bediening heel onvriendelijk, een plaats om nooit meer terug te keren!

Thyago Henrique 11 maanden geleden
Sander Blöte
Google Maps Logo

Na een stevige wandeling kwam ik langs deze Coffeecompany. De koffie was erg lekker. Ik had een karamel cappuccino die niet te zoet was, maar gewoon precies goed. Lekker! Er is genoeg ruimte om een plekje te nemen, maar door covid is alleen take-away mogelijk op dit moment (Maart 2021). Dus op zoek naar een lekker bakkie leut voor on the go, of na corona om even lekker neer te ploffen is dit zeker een fijn plekje.

Sander Blöte 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Coffeecompany

Goed nieuws! Bij coffeecompany in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Coffeecompany

Alle Coffeecompany cafe's

Geniet van ambachtelijke vers gemaakte koffie bij Coffeecompany. Hier maken ze koffie met koffiebonen van hoge kwaliteit en smaak, zo geniet je optimaal!

Benieuwd naar andere Coffeecompany cafe's in Nederland? Coffeecompany heeft in totaal 29 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (BG-terrein e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Coffeecompany lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Coffeecompany cafe's
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.