coffeecompany map

coffeecompany

8.6 · 340 recensies

Plantage Muidergracht 69 71, Amsterdam

coffeecompany
coffeecompany coffeecompany
coffeecompany coffeecompany
coffeecompany

Over Coffeecompany

Geniet van ambachtelijke vers gemaakte koffie bij coffeecompany. Hier maken ze koffie met koffiebonen van hoge kwaliteit en smaak, zo geniet je optimaal!

Aan de Plantage Muidergracht 69 71 in het gebied 'de Plantage' in Amsterdam ligt coffeecompany. Zoek je in de categorie cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 340 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, coffeecompany accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied de Plantage hebben we nog 13 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Monica
Google Maps Logo

Gezellig plekje voor een heerlijk bakkie koffie en vriendelijke bediening!

Monica 1 maand geleden
Carol Adams
Google Maps Logo

erg mooie plek Ik raad iedereen aan om te bezoeken? klantenservice 5

Carol Adams 1 maand geleden
ComBo
Google Maps Logo

Leuke tent maar ergggg onhygiënisch. Vandaag 26 feb in de middag rond half 4 Wouden wij bakje koffie met iets lekkkers bij bestellen. Mannelijke jonge Medewerker snijdt de cake en vervolgens hoest hij in zijn hand en met dat zelfde blote hand zonder tool pakt hij cakje en geeft zo aan de klant. Normaal gesprokken raak je cakje niet met blote hand en vooral niet na het hoesten zonder handen te wassen! Bahh laat maar zitten. Mij niet gezien hier

ComBo 3 maanden geleden
evamarialourdes
Google Maps Logo

Kleinere coffeecompany, maar zeker op één van de mooiste plekjes van Amsterdam: de plantage buurt. Vlakbij de universiteit. Dus fijn mensen kijken vanaf het terras.

evamarialourdes 6 maanden geleden
Frank Feenstra
Google Maps Logo

Heerlijke koffie, heel relaxte plek ook...

Frank Feenstra 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Coffeecompany

Goed nieuws! Bij coffeecompany in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Coffeecompany

Alle Coffeecompany cafe's

Geniet van ambachtelijke vers gemaakte koffie bij Coffeecompany. Hier maken ze koffie met koffiebonen van hoge kwaliteit en smaak, zo geniet je optimaal!

Benieuwd naar andere Coffeecompany cafe's in Nederland? Coffeecompany heeft in totaal 29 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (de Plantage) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Coffeecompany lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Coffeecompany cafe's
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
coffeecompany
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.