Conservatorium Hotel map

Conservatorium Hotel

9.2 · 1185 recensies

Paulus Potterstraat 50, Amsterdam

Conservatorium Hotel
Conservatorium Hotel Conservatorium Hotel
Conservatorium Hotel Conservatorium Hotel
Conservatorium Hotel

Over deze locatie

Wil je pure luxe en confort? Dan is het Conservatorium Hotel perfect voor je. Door de Taiko Cuisine en Bar kan je hier ook goed terecht voor een hapje eten en drankje.

Aan de Paulus Potterstraat 50 in het gebied 'P.C. Hooftbuurt' in Amsterdam ligt Conservatorium Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.185 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Conservatorium Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied P.C. Hooftbuurt hebben we nog 24 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Conservatorium Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Conservatorium Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Micha Friede
Google Maps Logo

Geweldige sfeer in mooie mix van oud gebouw met nieuwe architectuur. Zelfs voor Amsterdam hoge prijzen. Lokatie is fantastisch ten opzichte van musea en Concertgebouw.

Micha Friede 4 weken geleden
Hugo
Google Maps Logo

Was alleen in de lounge die helemaal top is!

Hugo 1 maand geleden
Eric Veenhuyzen
Google Maps Logo

Eén van de hoogst aangeschreven hotels van Amsterdam, prachtig gelegen in de directe nabijheid van het Concertgebouw, het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum, en het Rijksmuseum.

Eric Veenhuyzen 2 maanden geleden
Claire Z
Google Maps Logo

Een hotel wat flexibel genoeg is om met deze ingewikkelde coronatijd om te gaan. Zijn standaarden daarbij niet verlaagd. En personeel die je continu het gevoel geeft dat je enige VIP gast bent. Tel daarbij op een adembenemende suite en fantastisch eten.. Wij hebben ons zelden zo thuis gevoel in een hotel. Onze speciale dank gaat uit naar de warme ontvangst van onze auto door de valet medewerkers en voor de gezellige en meedenkende receptionistes! Chapeau!!

Claire Z 4 maanden geleden
Bertil Koop
Google Maps Logo

Viel warempel niet tegen......

Bertil Koop 7 maanden geleden
Nicolas De Smet
Google Maps Logo

Het hotel ligt op een unieke locatie en is zeker voorzien van de goede faciliteiten. Echter was ik teleurgesteld in sommige zaken. De airco werkte niet met de controller en dit werd meermaals gemeld, helaas zonder gevolg. Bij de roomservice van het ontbijt werden de gevraagde zaken niet aangeleverd in de kamer. Uiteraard blijft de factuur op het einde even hoog, desondanks ik niet het volledige wow-gevoel mocht genieten. Voor mij is dit helaas een NO-GO om de volgende keer in het hotel te verblijven.

Nicolas De Smet 8 maanden geleden
Rene ten Caat
Google Maps Logo

Wat een geweldige ervaring....geen woorden voor.

Rene ten Caat 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Conservatorium Hotel

Goed nieuws! Bij Conservatorium Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.