Coperto Restobar map

Coperto Restobar

9.2 · 117 recensies

Stationsweg 9, Zwolle

Coperto Restobar
Coperto Restobar Coperto Restobar
Coperto Restobar Coperto Restobar
Coperto Restobar

Over deze locatie

Coperto Restobar is nog geen 2 minuten lopen van het station van Zwolle. Hier kan je genieten van een menukaart die geïnspireerd is op de Italiaanse en Franse klassiekers.

Aan de Stationsweg 9 in het gebied 'Stationsbuurt' in Zwolle ligt Coperto Restobar. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 117 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Coperto Restobar accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 145 locaties in Zwolle waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stationsbuurt hebben we nog 27 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Erik de Ruiter
Google Maps Logo

Door de smaakvlucht aantal dingen geproefd en gegeten die ik anders nooit zou bestellen. Leuk idee natuurlijk maar daardoor krijg je mogelijk ook een aantal creaties die minder in de smaak vallen. En het is jammer dat je daar geen keuze in hebt. Om die reden dan ook 4 ipv 5 sterren. Voor de rest is de ambiance en de service van prima niveau.

Erik de Ruiter 3 maanden geleden
William Mooijman
Google Maps Logo

Wat een heerlijk restaurant! Zes gangen smaakvlucht genomen, elk gerecht was spot-on. Zeer nette bediening, bijzonder goed gekruide gerechten en een hele gezellige avond.

William Mooijman 4 maanden geleden
Vincent Lugtenberg
Google Maps Logo

Wij konden kiezen uit 4 of 5 gangen. Vijf gangen gekozen. Maar om dan 5 amusegerechtjes te krijgen met ook nog eens behoorlijk veel tijd tussen de gangen is wel echt geldklopperij. Dan is één ster nog teveel voor het eten. De bediening was wel goed.

Vincent Lugtenberg 4 maanden geleden
Waxsalon Smooth! Huizen
Google Maps Logo

Private dining (lockdown) in onze kamer van Pillows hotel tijdens kerst. Er is voor ons gekookt op top niveau. Een kerst om nooit te vergeten. Liefs Glenn en Daphne

Waxsalon Smooth! Huizen 7 maanden geleden
Inge Schaap
Google Maps Logo

Heeeeel goed. Vriendelijk en deskundige service. Lunch 2 gangen met broodje en hapjes vooraf ok verrassend goed met perfect advies over wijnen . Hier gaan wij vaker komen

Inge Schaap 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Coperto Restobar

Goed nieuws! Bij Coperto Restobar in Zwolle kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Zwolle

Benieuwd wat je naast Coperto Restobar nog meer in of rondom Zwolle (Stationsbuurt) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Stationsbuurt.