cornerstore map

cornerstore

8 · 226 recensies

Papaverweg 11, Amsterdam

Gesloten

cornerstore
cornerstore cornerstore
cornerstore cornerstore cornerstore cornerstore cornerstore cornerstore cornerstore cornerstore cornerstore cornerstore cornerstore cornerstore cornerstore cornerstore cornerstore cornerstore
Bekijk meer
cornerstore

Over deze locatie

Aan de Papaverweg 11 in het gebied 'Buiksloterham-Noord' in Amsterdam ligt cornerstore. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 226 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, cornerstore accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.021 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Buiksloterham-Noord hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

De cornerstore in Amsterdam heeft door de week heen wisselende openingstijden. Zo is de winkel op maandag gesloten, maar vanaf dinsdag kunnen bezoekers er elke avond terecht. Van dinsdag tot en met donderdag is de winkel open van 18:00 tot middernacht. Een bijzonderheid is dat op vrijdag, zaterdag en zondag de winkel iets langer geopend is; de deuren blijven dan tot 01:00 in de nacht open voor klanten. Op zondag is de cornerstore ook geopend vanaf 18:00 uur.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'cornerstore' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van cornerstore. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.