Craft & Draft map

Craft & Draft

9.2 ยท 813 recensies

Overtoom 417, Amsterdam

Craft & Draft
Craft & Draft Craft & Draft
Craft & Draft Craft & Draft
Craft & Draft

Over deze locatie

Aan de Overtoom 417 in het gebied 'Vondelparkbuurt West' in Amsterdam ligt Craft & Draft. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 813 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Craft & Draft accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Vondelparkbuurt West hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Daan
Google Maps Logo

Mooie uitgebreide bierkaart, heerlijke osseworst en een goede sfeer.

Daan 8 maanden geleden
Tijs van Gemert
Google Maps Logo

Top spot. 40 verschillende bieren op de tap, die schijnbaar snel doorwisselen. Geweldig personeel. Ik MOET snel weer terug.

Tijs van Gemert 8 maanden geleden
Noortje H
Google Maps Logo

Geweldige keuze aan bier

Noortje H 1 jaar geleden
Jeffrey V
Google Maps Logo

Je kunt er een "eenvoudige" pils drinken tot bizarre bieren. Wil je iets proeven ? Geen probleem.

Jeffrey V 1 jaar geleden
Frank van der Meer
Google Maps Logo

Ik vind dit een heerlijke plek, ruime keuze aan interessante bieren op tap, heel prettige bediening en niet te druk. Aangenaam!

Frank van der Meer 1 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.