De Belhamel map

De Belhamel

10 · 1.178 recensies

Brouwersgracht 60, Amsterdam

Opent straks

De Belhamel
De Belhamel De Belhamel
De Belhamel De Belhamel De Belhamel De Belhamel De Belhamel De Belhamel De Belhamel De Belhamel De Belhamel De Belhamel De Belhamel De Belhamel De Belhamel De Belhamel De Belhamel De Belhamel
Bekijk meer
De Belhamel

Over deze locatie

Chic restaurant in art-nouveaustijl, met een terras aan het water en Europees-Franse gerechten op de kaart.

Aan de Brouwersgracht 60 in het gebied 'Haarlemmerbuurt-Oost' in Amsterdam ligt De Belhamel. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.178 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Belhamel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.021 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Haarlemmerbuurt-Oost hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Bij De Belhamel in Amsterdam hebben ze de hele week door tweemaal per dag de kans om langs te komen. Van maandag tot en met zaterdag zijn ze open van 12:00 tot 16:00, en dan nog eens van 17:30 tot 22:00. Op zondag houden ze dezelfde openingstijden erop na, wat betekent dat gasten twee keer de gelegenheid hebben om te genieten van wat De Belhamel te bieden heeft. Kortom, elke dag kan er 's middags en 's avonds een bezoek worden gebracht.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Belhamel' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Belhamel. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Belhamel

Goed nieuws! Bij De Belhamel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.