De Beren Bleiswijk Bleiswijk

De Beren Bleiswijk

Bij De Beren Bleiswijk gelegen aan de Hoefweg 163 in Bleiswijk kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

De Beren Bleiswijk is één van de 4 locaties in Bleiswijk op CardMapr.

De Beren Bleiswijk

Hoefweg 163 in Bleiswijk

De Beren Logo

Betalen met creditcards bij De Beren Bleiswijk in Bleiswijk

In Bleiswijk aan de Hoefweg 163 bevindt zich De Beren Bleiswijk. Bij De Beren Bleiswijk kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort De Beren Bleiswijk een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij De Beren Bleiswijk

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij De Beren Bleiswijk. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Bleiswijk

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 522 5151
Routebeschrijving
De Beren Bleiswijk Bleiswijk
De Beren Bleiswijk Bleiswijk
De Beren Bleiswijk Bleiswijk

Recensies

Wat zeggen anderen over De Beren Bleiswijk?

De Beren Bleiswijk wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 759 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De Beren in Bleiswijk staat altijd garant voor lekker eten in een gezellige (en veilige) omgeving. Ze hadden nu een vegan kapsalon op het menu. Dat wilde ik dus wel eens proeven. En inderdaad: dat kan gewoon. Het komt er heel erg dicht bij!

Lees verder

5/5

We hebben hier al meerdere malen heel lekker gegeten. De prijs kwaliteit verhouding is redelijk tot goed maar waar ik persoonlijk mij heel erg aan erger is de prijs voor een glas wijn. Voor twee vingertjes wijn betaal je notabene 5, VIJF euro per glaasje. Dit vind ik werkelijk schandalig.

Lees verder

3/5

Top avond Thxs beren over jaar weer .zijn vriendelijk en beleefd en goed eten voor weinig geld 👍😁

Lees verder

5/5

Afgelopen vrijdag na een lange tijd uiteten geweest bij de Beren Bleiswijk, Het was er niet druk, dus dat was prettig Maar wat een tegenvaller(s)....... We hadden een plekje in een afgelegen hoek, pluspunt was dat je dan in ieder geval niet zo snel in aanraking komt met anderen, maar het grote minpunt was toch wel dat de bediening je niet zag zitten en dus lang moest wachten op de serveerster die ons deze plek had gegeven. Kleine porties voor hoge bedragen, op de carpaccio kon je de stukjes kaas en de rucola op 1 hand tellen en de carpaccio was al de helft van wat je normaal kreeg, voor de corona.... Een halve gegrilde krop sla op je bord krijgen en als je vraagt wat dat moet voorstellen , krijg je als antwoord dat is de sla die op de menukaart staat en ze wilde eens wat anders uitproberen Heb nog aangegeven dat ik het niet eens aan mn konijn zou geven, waar vervolgens hartelijk om gelachen werd Vragen om kalfsentrecote , en deze niet krijgen omdat ze deze niet meer hebben, dus een “ gewone” entrecote gekregen Kortom wij zullen niet zo snel meer gaan naar de beren in Bleiswijk, de hoge prijzen staan niet in verhouding met de hoeveelheden die je krijgt Ik begrijp dat het moeilijke tijd is geweest en nog door de corona maar om dit op deze manier uit te baten vind ik niet oke

Lees verder

1/5

Helaas ging bij ons de hele avond fout. Wij hadden gereserveerd en werden pas 30 minuten later na aankomst naar onze tafel gebracht... Wij hadden gevraagd of het eten van onze kids (kidsmenu) gelijk met onze voorgerecht geserveerd kon worden. Dat kon maar helaas wat dit pas erna gedaan. Onze kids van 1.3.4 jaar moesten nog langer wachten. Wij hadden aangegeven bij bepaalde gerecht op ingrediënten eruit te laten. Helaas zit dit er ook door heen. Met het afrekenen was het ook duurder afgerekend dan wat het had moeten zijn.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij De Beren Bleiswijk

Goed nieuws! Bij De Beren Bleiswijk in Bleiswijk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Bleiswijk

Benieuwd naar andere locaties in Bleiswijk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Bleiswijk zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Bleiswijk
Jumbo Bleiswijk Supermarkt

Jumbo

Dorpsstraat 39

Kruidvat Bleiswijk Drogisterij

Kruidvat

Dorpsstraat 89

De Beren Bleiswijk Bleiswijk Restaurant

De Beren Bleiswijk

Hoefweg 163

KFC Bleiswijk Fastfood

KFC

Jadestraat 11

Andere De Beren restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent De Beren nog meer locaties. Naast De Beren Bleiswijk in Bleiswijk kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle De Beren locaties
Restaurant De Beren Almere Restaurant
Restaurant De Beren Ede Ede Restaurant
Restaurant De Beren Dordrecht Dordrecht Restaurant
Restaurant De Beren Den Bosch 's-Hertogenbosch Restaurant
Restaurant De Beren Delft Delft Restaurant
Restaurant De Beren Capelle-Zandrak Capelle aan den IJssel Restaurant

Restaurant De Beren Capelle-Zandrak

Capelle aan den IJssel