De Beurs Eten & Drinken map

De Beurs Eten & Drinken

8 · 299 recensies

Keizersgracht 6, Edam

Gesloten

De Beurs Eten & Drinken
De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken
De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken De Beurs Eten & Drinken
Bekijk meer
De Beurs Eten & Drinken

Over deze locatie

Aan de Keizersgracht 6 in het gebied 'Edam-Oude kom' in Edam ligt De Beurs Eten & Drinken. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 299 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Beurs Eten & Drinken accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 4 locaties in Edam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Edam-Oude kom hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

De Beurs Eten & Drinken in Edam verwelkomt gasten op verschillende dagen van de week met gevarieerde openingstijden. Van maandag tot en met woensdag is het restaurant gesloten, waardoor bezoekers vanaf donderdag weer terecht kunnen.

Op donderdag en vrijdag beginnen de openingstijden om 17:00 en eindigt de mogelijkheid om langs te komen om 21:30. In het weekend, op zaterdag en zondag, kan er al vanaf 12:00 's middags genoten worden van de sfeer en de keuken, tot aan hetzelfde sluitingstijdstip van 21:30.

Het is goed om te onthouden dat de locatie op de eerste helft van de week niet toegankelijk is, maar dat de tweede helft van de week dubbel en dwars de kans biedt voor een aangenaam bezoek.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Beurs Eten & Drinken' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Beurs Eten & Drinken. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Edam

Benieuwd wat je naast De Beurs Eten & Drinken nog meer in of rondom Edam (Edam-Oude kom) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Edam-Oude kom.