De Broekenboerderij map

De Broekenboerderij

8 · 77 recensies

Westelijke Randweg 3, Haarlem

Gesloten

De Broekenboerderij
De Broekenboerderij

Over deze locatie

Aan de Westelijke Randweg 3 in het gebied 'Van Galenbuurt' in Haarlem ligt De Broekenboerderij. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 77 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Broekenboerderij accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 133 locaties in Haarlem waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Van Galenbuurt hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Broekenboerderij

Goed nieuws! Bij De Broekenboerderij in Haarlem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Haarlem

Benieuwd wat je naast De Broekenboerderij nog meer in of rondom Haarlem (Van Galenbuurt) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Van Galenbuurt.