De Drie Graefjes - American Bakery Amsterdam

De Drie Graefjes - American Bakery

Bij De Drie Graefjes - American Bakery gelegen aan de Rokin 130 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

De Drie Graefjes - American Bakery

Rokin 130 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij De Drie Graefjes - American Bakery in Amsterdam

In Amsterdam aan de Rokin 130 bevindt zich De Drie Graefjes - American Bakery. Bij De Drie Graefjes - American Bakery kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Bakker scoort De Drie Graefjes - American Bakery een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden De Drie Graefjes - American Bakery

Voor de actuele openingstijden van De Drie Graefjes - American Bakery in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of De Drie Graefjes - American Bakery nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Bakker

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

085 822 7257
De Drie Graefjes - American Bakery Amsterdam
De Drie Graefjes - American Bakery Amsterdam
De Drie Graefjes - American Bakery Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van De Drie Graefjes - American Bakery?

De Drie Graefjes - American Bakery krijgt een beoordeling van 8.4/10 gebasseerd op 1320 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Heerlijke koffie met taart werd met plezier gereserveerd

Lees verder

4/5

Lekker gegeten, lunch 2pers

Lees verder

5/5

Vandaag daar geweest met de gedachte lekker taart te gaan eten maar niks was minder waar. De carrot cake heeft stukjes ananas en heeft een hele gekke vieze textuur. De red velvet cake was prima maar zou het niet nog een keer bestellen en was ook een beetje aan de oude kant. En als laatste was de ‘warme’ chocolademelk totaal niet warm maar aan de koude kant en er zaten hele kleine stukjes cacao nog in, naar mijn mening niet lekker! Bediening was wel erg aardig :) Maar voor de cakes en het drinken zou ik hier niet terugkomen helaas.

Lees verder

1/5

Erg onvriendelijke bediening. Gooide de drankjes en taart hardhandig op tafel zonder te vragen van wie wat is. Deed erg uit de hoogte en er kon geen lachje vanaf. Er hing een gespannen sfeer. Volgende keer weer naar een andere locatie, want de Red velvet taart is en blijft geweldig.

Lees verder

1/5

Update: mijn klacht is op zo'n goede manier afgehandeld dat ze absoluut weer de 5 sterren verdienen. Top service! ************************************************* Taart is altijd echt prima, maar vervolgens wordt een zware doos met een high tea voor 2 personen in een dun papieren tasje gestopt en moet ik daar dus maar mee naar huis fietsen. Ben heel voorzichtig geweest, niks geks gedaan en opeens schiet een handvat los van de tas. Daar gaat dan de taart waar je 40 euro voor hebt neergelegd, alle stukken zitten helemaal door elkaar heen. De red velvet taart is niks meer van over en overal zit nu roomkaas op. Er zitten namelijk geen papiertjes tussen om de stukken van elkaar te scheiden en voor die prijs mag er ook wel een degelijke tas bij worden gedaan.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij De Drie Graefjes - American Bakery

Goed nieuws! Bij De Drie Graefjes - American Bakery in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast De Drie Graefjes - American Bakery nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere De Drie Graefjes bakkers in Nederland

Benieuwd naar andere De Drie Graefjes bakkers in Nederland? De Drie Graefjes heeft in totaal 3 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze De Drie Graefjes - American Bakery toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle bakkers van De Drie Graefjes te vinden.

Bekijk alle De Drie Graefjes bakkers