De Drie Graefjes - American Bakery map

De Drie Graefjes - American Bakery

8.4 · 1420 recensies

Rokin 130, Amsterdam

De Drie Graefjes - American Bakery
De Drie Graefjes - American Bakery De Drie Graefjes - American Bakery
De Drie Graefjes - American Bakery De Drie Graefjes - American Bakery
De Drie Graefjes - American Bakery

Over De Drie Graefjes

Aan de Rokin 130 in het gebied 'Kalverdriehoek' in Amsterdam ligt De Drie Graefjes - American Bakery. Zoek je in de categorie bakker een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.420 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Drie Graefjes - American Bakery accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kalverdriehoek hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sunniva B
Google Maps Logo

Eigenlijk gaan we nooit naar deze, maar die bij de Dam was vol. We kwamen hier en er was plek. De bediening is oké, maar voordat je je bestelling krijgt is een ander verhaal. Niet alles tegelijkertijd, de taart van mijn vriendin kwam pas een kwartier later, en net verse muntthee besteld maar geen sachet honing gekregen. We vroegen om een glaasje water bij de koffie. Het was letterlijk een piepklein glaasje. Al zijn de producten in orde, wij gaan gewoon toch liever naar het filiaal op de Dam.

Sunniva B 2 weken geleden
Busra Balci
Google Maps Logo

Totaal niet klantvriendelijk. Nadat we plaats hebben genomen is aan ons Verteld dat ze onderbemand zijn en daardoor ons niet kunnen helpen. Hiervan was niets gezegd toen we naar boven liepen en er waren genoeg plaatsen. En nog mooier was dat er na ons 2 dames kwamen die wel werden geholpen. Heb dit gevraagd aan de ober, maar geen antwoord dat past bij een cafe als de drie graefjes. Hele rare ober en een hele rare vorm van (gastvrijheid). Natuurlijk ga ik hier nooit meer heen..

Busra Balci 1 maand geleden
Zaya Sainaa
Google Maps Logo

Heerlijke taarten! Altijd genoten, maar ik probeerde voor het eerst de lunch en wat een slechte bediening. Ik bestel chicken toast zonder ui, en ze zeiden dat makkelijk te redden was binnen 30 minuten omdat ik maar 1uurtje tijd had. De toast komt 45 min later aan MET ui. Toen ik zei dat ik zonder wou werdt de vrouw geïrriteerd en zei ze ‘okey maar wil je het wel of niet?’ Zonder excuses of iets zei ze ‘als je nieuwe wil gaat het weer zo lang duren’ Ze zei dat ze leiding had. Erg jammer dat zij zich zo niet klantvriendelijk heb gedragen…… Voor de rest was toast ook nog koud.

Zaya Sainaa 2 maanden geleden
Nikki Star
Google Maps Logo

Dames waren meer met elkaar bezig dan met de, klanten taarten werden gesneden met vieze messen en op de bordjes gesmeten, er werden gekookte eieren gegeten en vervolgens zonder der handen te wassen pakte ze weer de volgende stuk taart, de dame raakte alles aan met haar handen zonder handschoenen.

Nikki Star 2 maanden geleden
Lulu Cretia
Google Maps Logo

Wat ze serveren is erg lekker maar de service is echt rommelig. Ik heb 20 gewacht tot dat iemand mij bestelling kwam nemen. Terwijl ik ze wisten dat ik buiten zat want heb het uitdrukkelijk nog gevraagd. Personeel komt heel ongemakkelijk en ongeïnteresseerd over.

Lulu Cretia 7 maanden geleden
Peter van der Weijden
Google Maps Logo

Heerlijke koffie met taart werd met plezier gereserveerd

Peter van der Weijden 1 jaar geleden
Helly Lena
Google Maps Logo

Lekker gegeten, lunch 2pers

Helly Lena 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Drie Graefjes

Goed nieuws! Bij De Drie Graefjes - American Bakery in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
De Drie Graefjes

Alle De Drie Graefjes bakkers

Benieuwd naar andere De Drie Graefjes bakkers in Nederland? De Drie Graefjes heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Kalverdriehoek) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Drie Graefjes lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Drie Graefjes bakkers
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.