De Echoput Hoog Soeren

De Echoput

Bij De Echoput gelegen aan de Amersfoortseweg 86 in Hoog Soeren kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

De Echoput is één van de 1 locaties in Hoog Soeren op CardMapr.

De Echoput

Amersfoortseweg 86 in Hoog Soeren

Betalen met creditcards bij De Echoput in Hoog Soeren

In Hoog Soeren aan de Amersfoortseweg 86 bevindt zich De Echoput. Bij De Echoput kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort De Echoput een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij De Echoput

Overnacht en boek je hotelkamer bij De Echoput. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Hoog Soeren

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

055 519 1248
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
De Echoput Hoog Soeren
De Echoput Hoog Soeren
De Echoput Hoog Soeren

Reviews

Wat zeggen anderen over De Echoput?

De Echoput wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 474 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vergane glorie. Geen idee hoe dit hotel aan zijn sterren komt. In onze kamer hing een penetrante stank. Toen we dit aangaven bij het personeel werd in eerste instantie voorgesteld dat ze op zoek zouden gaan naar de bron en onze kamer opnieuw zouden reinigen terwijl wij de deur uit waren. Bij terugkomst stonden de schuifdeuren naar het balkon wagenwijd open terwijl mijn laptop en alle waardevolle spullen op tafel lagen. De balkons op onze verdieping grenzen aan elkaar, dus alle buren hadden zo naar binnen kunnen wandelen. De stank was overigens niet weg. Vervolgens kregen we van het personeel een andere kamer toegewezen. Die was prima, maar qua kwaliteit zeker niet wat je verwacht voor die prijs. S'avonds in de bar kregen we een wijn geserveerd die duidelijk al veel te lang open stond. Overall een zeer teleurstellende ervaring. Het personeel was heel beleefd en vriendelijk, maar dat neemt niet weg dat het duidelijk was dat dit hotel lang geleden haar glans heeft verloren.

Lees verder

1/5

In navolging van mijn vorige review: Mijn eerdere review heb ik geschreven tijdens mijn verblijf in het hotel. Ik wilde bij mijn vertrek de baliemedewerker daarop attenderen. Echter, men kreeg nam direct na het plaatsen van het bericht notie ervan en sprak mij erop aan. Ik was aangenaam verrast toen men te kennen gaf het bericht zeer serieus te nemen en alles in werking te stellen om een en ander te herstellen. Zo werd ik onder andere verplaatst naar een ruimere en rustigere kamer. Daarnaast werd er meer rekening gehouden met mijn wensen en was men behulpzaam en open voor feedback. Al met al is het toch nog een aangenaam verblijf geworden. Ik wil bij deze het management complimenten maken met het snelle en adequate ingrijpen in deze situatie.

Lees verder

4/5

Ik belde om een reservering te maken voor een verblijf van 4 dagen. Het duurde lang voordat de telefoon werd opgenomen. Uiteindelijk kreeg ik iemand van het restaurant aan de lijn, die opnam omdat het lang begon te duren. Ik legde uit dat ik een hotelreservering wilde maken. De man zei mij, dat reserveringen worden gedaan door de mensen van de receptie. Hij vroeg mijn naam en telefoonnummer en zei dat ik teruggebeld zou worden. Tot zover geen probleem. Ik ben echter niet teruggebeld en dat is slordig.

Lees verder

1/5

Prijs/kwaliteit voor mijn gevoel niet in evenwicht; ambiance en bediening was top, maar het diner viel tegen, te weinig variatie. Enkele tekortkomingen op enquête terug gekoppeld. Moet beter kunnen !

Lees verder

3/5

Het enige wat 5 sterren waardig was is de receptie. In het restaurant was de bediening rond uit slecht het ontbijt had keiharde broodjes en zalm met een uitgedroogd randje. Het terras was niet schoon en de kussentjes in de stoel waren zelfs niet kringloop waardig. Ik heb dit gemeld bij het afrekenen en zou nog terug gebeld worden, niet dus. Helaas dan maar op deze manier. Jammer de prijzen die ze hanteren zijn wel 5 sterren waardig.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij De Echoput

Goed nieuws! Bij De Echoput in Hoog Soeren kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Hoog Soeren

Benieuwd naar andere locaties in Hoog Soeren waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Hoog Soeren zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Hoog Soeren
De Echoput Hoog Soeren Overnachting

De Echoput

Amersfoortseweg 86