De Ertepeller map

De Ertepeller

10 · 323 recensies

Slobbengorsweg 149, Papendrecht

Gesloten

De Ertepeller
De Ertepeller De Ertepeller
De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller De Ertepeller
Bekijk meer
De Ertepeller

Over deze locatie

Aan de Slobbengorsweg 149 in het gebied 'Het Eiland' in Papendrecht ligt De Ertepeller. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 323 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Ertepeller accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 22 locaties in Papendrecht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Het Eiland hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Restaurant De Ertepeller in Papendrecht heeft voor elke weekdag eigen openingstijden. Op maandag en dinsdag is het restaurant dicht. De week begint daar op woensdag, met de openingstijden van 18:00 tot middernacht. Deze tijden blijven gelijk voor donderdag, vrijdag en zaterdag.

Zondag is iets bijzonders, want dan kunnen gasten er al vanaf 12:30 terecht en blijft De Ertepeller geopend tot 23:00. Dit is de perfecte kans voor een lange lunch of diner.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Ertepeller' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Ertepeller. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Ertepeller

Goed nieuws! Bij De Ertepeller in Papendrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Papendrecht

Benieuwd wat je naast De Ertepeller nog meer in of rondom Papendrecht (Het Eiland) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Het Eiland.