De Juwelier map

De Juwelier

8 · 165 recensies

Utrechtsestraat 51, Amsterdam

Gesloten

De Juwelier
De Juwelier De Juwelier
De Juwelier De Juwelier De Juwelier De Juwelier De Juwelier De Juwelier De Juwelier De Juwelier De Juwelier De Juwelier De Juwelier De Juwelier De Juwelier De Juwelier De Juwelier De Juwelier
Bekijk meer
De Juwelier

Over deze locatie

Aan de Utrechtsestraat 51 in het gebied 'Amstelveldbuurt' in Amsterdam ligt De Juwelier. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 165 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Juwelier accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 979 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amstelveldbuurt hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

De Juwelier is op alle dagen van de week geopend voor zowel lunch als diner. Bezoekers kunnen tussen 12:00 en 13:30 langskomen voor een heerlijke lunch, terwijl het diner geserveerd wordt van 18:00 tot 22:00.

Of het nu Maandag, Woensdag of Zondag is, de openingstijden blijven altijd hetzelfde. Dus plan gerust een bezoek aan De Juwelier op een dag en tijdstip dat het beste uitkomt!

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Juwelier' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Juwelier. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Juwelier

Goed nieuws! Bij De Juwelier in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.