De Kinderboekwinkel map

De Kinderboekwinkel

10 · 100 recensies

Rozengracht 34, Amsterdam

Gesloten

De Kinderboekwinkel
De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel
De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel De Kinderboekwinkel
Bekijk meer
De Kinderboekwinkel

Over deze locatie

Aan de Rozengracht 34 in het gebied 'Bloemgrachtbuurt' in Amsterdam ligt De Kinderboekwinkel. Zoek je in de categorie boekenwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 100 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Kinderboekwinkel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 949 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bloemgrachtbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Kinderboekwinkel

Goed nieuws! Bij De Kinderboekwinkel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.