De L'Europe Amsterdam map

De L'Europe Amsterdam

9.2 · 1529 recensies

Nieuwe Doelenstraat 2-14, Amsterdam

De L'Europe Amsterdam
De L'Europe Amsterdam De L'Europe Amsterdam
De L'Europe Amsterdam De L'Europe Amsterdam
De L'Europe Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Nieuwe Doelenstraat 2-14 in het gebied 'BG-terrein e.o.' in Amsterdam ligt De L'Europe Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.529 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De L'Europe Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied BG-terrein e.o. hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij De L'Europe Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij De L'Europe Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Geert van kempen
Google Maps Logo

Helaas een hele slechte ervaring op het buiten terras. Veel bediening (in tegenstelling tot veel andere horecazaken) maar totaal niet aangestuurd. Zelf je wijn inschenken terwijl bediening naar de gracht staat te staren dat kan gewoon niet. Het (schijnbaar) pop up restaurant serveert onaantrekkelijke gerechten zonder bezieling en totaal niet opgemaakte gerechten. Een homp vlees en wat jus… We vragen om olie bij het brood en dan krijgen we een olie fles recht uit de keuken. klacht ingediend en had niet het idee dat het bij de bedrijfsleiding terecht zou komen en wat schetst mijn verbazing, de volgende dag werd ik netjes en correct te woord gestaan, weliswaar naar aanleiding van mijn mail, maar toch. Ook de persoon waarbij ik mijn klacht vermeld heb heeft het keurig genoteerd! Nu wachten op verbetering want het is een mooie locatie aan de gracht. Afgesproken om de volgende keer als we in Amsterdam zijn, dat we contact opnemen.

Geert van kempen 1 maand geleden
Christine Fenenga
Google Maps Logo

Overwegend zeer matige bediening, duidelijk een plek waar crimineel publiek komt dat louter coctails drinkt en voorrang krijgt. Meer gewoon publiek wordt amper bediend, of krijgt koffie over zich heen gekiept door personeel zonder excuses. Absoluut geen aamrader.

Christine Fenenga 1 maand geleden
Annet Heilijgers
Google Maps Logo

Bijzonder vriendelijk ontvangen in Freddy's bar. De waitress uit Trinidad Tobego was zo vriendelijk en all round. Dank u, we waren nl met Amerikaanse vrienden en we er waren trots op deze bar te laten zien. Dank zij deze bediening, ze heeft ook laten zien hoe een borreltje ingeschonken moet worden, met een " kop" er op.

Annet Heilijgers 1 maand geleden
T. Schuurs
Google Maps Logo

Een van mijn favoriete hotels van Amsterdam. Brasserie Marie heeft een prachtig uitgestrekt terras aan de Amstel, een leuke menukaart met BIB Gourmand keuze en vriendelijk personeel (wel veel wisseling van de wacht). Altijd gezellig om bekende gezichten als Kostas, Nita en Mohammed te zien. Daarnaast is Freddy’s bar altijd gezellig, met heerlijke cocktails. Ik ben nog niet bij Flore geweest, maar met Bas van Kranen als chef heb ik hoge verwachtingen. Bovendien leuk dat dit het enige hotel ter wereld is dat in eigendom is van Heineken.

T. Schuurs 2 maanden geleden
Ronald Hoekstra
Google Maps Logo

Freddy,s place Heineken café gewoon top. Hier zie je dat horeca een vak is.

Ronald Hoekstra 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij De L'Europe Amsterdam

Goed nieuws! Bij De L'Europe Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast De L'Europe Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam (BG-terrein e.o.) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom BG-terrein e.o..