De Librije Zwolle

De Librije

Bij De Librije gelegen aan de Spinhuisplein 1 in Zwolle kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

De Librije is één van de 6 locaties in Zwolle op CardMapr.

De Librije

Spinhuisplein 1 in Zwolle

Betalen met creditcards bij De Librije in Zwolle

In Zwolle aan de Spinhuisplein 1 bevindt zich De Librije. Bij De Librije kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort De Librije een 9.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij De Librije

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij De Librije. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Zwolle

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

038 853 0000
Routebeschrijving
De Librije Zwolle
De Librije Zwolle
De Librije Zwolle

Recensies

Wat zeggen anderen over De Librije?

De Librije wordt gewaardeerd met een 4.7 gebasseerd op 569 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Helaas nog niet gegeten, maar de manier waarop er met gasten wordt gecommuniceerd vind ik bijzonder teleurstellend. Ruim een jaar geleden reserveerde ik een tafel bij de Librije. Het leek er toen even op dat ons etentje niet door kon gaan vanwege Corona, maar gelukkig viel onze reservering in de eerste week dat de restaurants weer open mochten. Eén dag voordat wij bij de Librije zouden eten werd ik echter gebeld met het bericht dat onze reservering helaas toch niet door kon gaan, omdat het restaurant (van de gemeente) te horen kreeg dat het toch minder gasten mocht huisvesten dan in de eerste instantie werd verwacht. Ze konden op dat moment helaas alleen de hotelgasten een plekje aanbieden in het restaurant. Dat is natuurlijk bijzonder jammer, maar ik snap volledig dat dit buiten de invloedssfeer van de Librije ligt. Hoe het personeel dit echter afhandelde heb ik als bijzonder onprettig ervaren. Ons werd namelijk verteld dat wij pas weer vanaf januari 2021 konden reserveren (op een vrijdag of zaterdag). Dat was op dat moment wéér bijna een jaar later. Geen excuses, geen compensatie en geen enkele vorm van flexibiliteit werd geboden. Al met al erg jammer en er had wat mij betreft zeker wat coulanter mogen worden gehandeld.

Lees verder

2/5

Beter dan dit wordt het niet. Na (te) lange tijd weer geweest. Ze zitten nu in wat vroeger Librije's zusje was. In de binnenplaats. Prachtig overkapt. Ze zijn een stuk moderner geworden dan de laatste keer. Wat gebleven is zijn de ongelofelijke smaakvolle gerechten. Smaakvol niet alleen qua smaak maar zeker ook qua uitvoering. Wat een uitzonderlijke mooie gerechten. Ook een paar vegetarische gerechten geproefd, heerlijk. Mijn dochter was de BOB, kreeg ipv alcohol moctails, alcoholvrije cocktails. Ook al geweldig. Dit is een van de zaken waar je ook alcoholvrij en vegetarisch op een uitzonderlijke wijze verwent wordt, we zaten aan de chefs-table en zagen met wat voor een serene rust de gerechten met pincetten opgebouwd werden. Van 7 tot 12 een uitzonderlijk geweldige avond gehad. Meer dan top. Bedankt Johnnie en Therese.

Lees verder

5/5

Veel lovende woorden voor deze exquisite restaurant. Keurig ontvangen door Thérèse en als aperitief voorzien van een heerlijke champagne. Advies gekregen en een passend wijn arrangement samengesteld. Het samenstellen van het menu waarbij wij zelf een aantal ingredienten hebben gekozen en Jonnie zelf een aantal heeft toegevoegd heeft voor een ultieme culinaire ervaring gezorgd. De bediening heeft een bijzonder verfijnd gevoel van wat wij als gasten prettig ervaren waardoor het cadans van inserveren juist zo was dat we tussen de gangen door tijd hadden om van elkaars aanwezigheid te genieten. Een aanrader is om de chef's table te bespreken met uitzicht op de keuken. In verband met drukte is het wel aan te raden om maanden van te voren te reserveren.

Lees verder

5/5

Tijdens ons eerste huwelijksjubileum zijn ik en mijn vrouw hier een nachtje wezen slapen inclusief uitgebreid diner. Voor mij, een verschrikkelijk moeilijke eter, was het een prachtige ervaring waar nog regelmatig over gesproken wordt. Ik heb zowaar alles gegeten en vond het nog allemaal lekker ook: dat is een wonder op zich. Geweldige bediening, heerlijk eten en een prachtige bekroning van ons eerste jaar samen.

Lees verder

5/5

We hebben hier onze jubileum gevierd (lang voor gespaard). Het eten is subliem, personeel en eigenaren zijn uiterste vriendelijk en attent. Zij maken het verschil en geven je het gevoel dat je volledig de ervaring aan moet onder gaan. We voelen ons echte royals! De totale beleving is onvergetelijk. Echt een aanrader!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij De Librije

Goed nieuws! Bij De Librije in Zwolle kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Zwolle

Benieuwd naar andere locaties in Zwolle waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Zwolle zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Zwolle
Jumbo Zwolle Supermarkt

Jumbo

Veemarkt 20

Pathé Zwolle Zwolle Ontspanning

Pathé Zwolle

Pannekoekendijk 11

Station Zwolle Zwolle Vervoer

Station Zwolle

Stationsplein 17

Coperto Restobar Zwolle Restaurant

Coperto Restobar

Stationsweg 9

Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle Overnachting
Starbucks Zwolle Cafe's

Starbucks

Oosterlaan 1