De Lunterse Boer Lunteren

De Lunterse Boer

Bij De Lunterse Boer gelegen aan de Boslaan 87 in Lunteren kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

De Lunterse Boer is één van de 5 locaties in Lunteren op CardMapr.

De Lunterse Boer

Boslaan 87 in Lunteren

Betalen met creditcards bij De Lunterse Boer in Lunteren

In Lunteren aan de Boslaan 87 bevindt zich De Lunterse Boer. Bij De Lunterse Boer kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort De Lunterse Boer een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij De Lunterse Boer

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij De Lunterse Boer. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij De Lunterse Boer

Overnacht en boek je hotelkamer bij De Lunterse Boer. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Lunteren

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 483 657
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
De Lunterse Boer Lunteren
De Lunterse Boer Lunteren
De Lunterse Boer Lunteren

Recensies

Wat zeggen anderen over De Lunterse Boer?

De Lunterse Boer wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 422 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Totaal kind onvriendelijk. Alle tafels werden geholpen voor de lunch en wij werden overgeslagen, we hadden wel aangegeven te willen lunchen en kregen zelfs de menukaart aangeboden. Zijn uiteindelijk na ruim een half uur wachten na ons drankje afgedropen omdat onze kinderen het niet vol gingen houden om dan ook nog op (de nog op te nemen) lunch te wachten. Onze kinderen kunnen prima even wachten maar niet zó lang! Resultaat: verdrietige kinderen (en ouders) die er uiteindelijk niets aan konden doen maar hier wel de dupe van waren!

Lees verder

1/5

Ruim twee jaar geleden geweest. Personeel was erg druk met een groep. Absoluut geen aandacht voor de beneden-ruimte. Heb bijna een half uur op menukaart moeten wachten!...Geen enkel contact. Heb mijn drankjes betaald en ben weer gegaan. De arrogante, kale, manager-eigenaar vond dat ik geen begrip toonde .Geen enkel excuus... Vertelde hem dat ik hier nooit meer kom. Nu er andere eigenaren in zitten probeer ik het weer eens. Met de locatie is immers niets mis......

Lees verder

1/5

Hoog zomer, je balkondeur van de (in mijn ogen wat oubollige kamer) open doen en zo de bossen in kijken...dat is geweldig. Kamer is overigens goed en voldoet alhoewel een gebrek aan airco bij 33 graden zich wel laat gelden. Gelukkig was er wel gezorgd voor een ventilator. Een 5-gangen verrassingsdiner was prima. En ook de vegetarische variant was prima verzorgd. Mooie locatie van waaruit de Veluwe prima ontdekt kan worden.

Lees verder

4/5

Wij sliepen in t cottage (naast het hotel soort villa) was bijna niet schoongemaakt. En in het restaurant moet je echt lang wachten voordat een van de 5 personeelsleden op komt dagen terwijl er niemand anders in het restaurant aanwezig is niet bepaald fijn daarnaast is het dicht op zondag.... ja een hotel DICHT en wij sliepen in t cottage wat ze wel gewoon verhuren dus wij hadden die avond geen service van het hotel er was gewoon niemand aanwezig.

Lees verder

1/5

Na een warme boswandeling wilde we even wat drinken rond 11.45. Terras zo goed als leeg, geen gasten binnen. Omdat we niet gereserveerd hadden, konden we niet terecht. Over een.half uur kwamen de gereserveerde tafels (buiten)vol. Ook al zeiden we binnen 20 min.weg te zijn , niet welkom. Binnen mocht even maar na 15min. niemand gehoord te hebben zijn we afgedropen Dacht de horeca het zo moeilijk had deze tijd

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij De Lunterse Boer

Goed nieuws! Bij De Lunterse Boer in Lunteren kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Lunteren

Benieuwd naar andere locaties in Lunteren waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Lunteren zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Lunteren
Kruidvat Lunteren Drogisterij

Kruidvat

Dorpsstraat 95-97

Blokker Lunteren Woonwinkel

Blokker

Dorpsstraat 101

DekaMarkt Lunteren Supermarkt

DekaMarkt

Dorpsstraat 64

ALDI Lunteren Supermarkt

ALDI

Dorpsstraat 102-104

De Lunterse Boer Lunteren Restaurant

De Lunterse Boer

Boslaan 87