De Schildkamp Asperen

De Schildkamp

Bij De Schildkamp gelegen aan de Leerdamseweg 44 in Asperen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

De Schildkamp is één van de 2 locaties in Asperen op CardMapr.

De Schildkamp

Leerdamseweg 44 in Asperen

Betalen met creditcards bij De Schildkamp in Asperen

In Asperen aan de Leerdamseweg 44 bevindt zich De Schildkamp. Bij De Schildkamp kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort De Schildkamp een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij De Schildkamp

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij De Schildkamp. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij De Schildkamp

Overnacht en boek je hotelkamer bij De Schildkamp. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Asperen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0345 638 080
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
De Schildkamp Asperen
De Schildkamp Asperen
De Schildkamp Asperen

Recensies

Wat zeggen anderen over De Schildkamp?

De Schildkamp wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 418 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prima hotel, zeer zorgzame attente behulpzame mensen, netjes en oprecht.

Lees verder

4/5

Net en vriendelijk personeel . Maar de kosten voor het eten en wat je dan krijgt is echt om te huilen ! Cafetaria waardig met Michelin prijzen ! Klein burgertje met beetje patat en sla voor €32,50 , vind ik schandalig

Lees verder

3/5

Op zich net hotel en aardig personeel, totdat..... om 22.00 de bar sloot (22.00 al ??!!) en we met een gezeldschap van 6 niets meer te drinken mochten bestellen. Wij bleven dan zonder drinken nog 45 minuten nakletsen. In die 45 minuten liep het personeel (welke met man of 12 aan naborrelen waren) continu om drinken voor zichzelf. Hoe klantvriendelijk zou het zijn als 1 van de mensen nog wel 1 of 2 rondjes bij ons kwamen opnemen ?

Lees verder

2/5

Heerlijk hotel waar alles piekfijn in orde is, zelfs nu in de Corona tijd. Geweldig vriendelijke mensen op alle fronten.

Lees verder

5/5

Kamers schoon fijne ruime badkamer met goeie douche, ook bedden zijn goed. ontbijt erg goed verzorgd lekker de ruimte om buiten te ontbijten, personeel vriendelijk en behulpzaam, Goede corona maatregelen. Omgeving heerlijk om te fietsen, jammer dat op de route linksom van 99 naar 48 bijna geen plekjes zijn om wat de drinken. Geen koelkasten op de kamer me wel voor de gasten een koeling op de gang prima oplossing!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij De Schildkamp

Goed nieuws! Bij De Schildkamp in Asperen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Asperen

Benieuwd naar andere locaties in Asperen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Asperen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Asperen
SPAR Asperen Asperen Supermarkt

SPAR Asperen

Van Langerakstraat 32

De Schildkamp Asperen Restaurant

De Schildkamp

Leerdamseweg 44