De Volkslust Amsterdam map

De Volkslust Amsterdam

7.2 · 133 recensies

De Ruijterkade 32, Amsterdam

De Volkslust Amsterdam
De Volkslust Amsterdam De Volkslust Amsterdam
De Volkslust Amsterdam De Volkslust Amsterdam
De Volkslust Amsterdam

Over deze locatie

Gelegen in het Centraal Station zit De Volkslust. Hier kan je heerlijk ontbijten, lunchen en broodjes to go kopen.

Aan de De Ruijterkade 32 in het gebied 'Stationsplein e.o.' in Amsterdam ligt De Volkslust Amsterdam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 133 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Volkslust Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 906 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stationsplein e.o. hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Volkslust Amsterdam

Goed nieuws! Bij De Volkslust Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.